Ιπτάμενο Πλάσμα απο Άλλη Διάσταση !!!

|

Σε μια αεροπορική επίδειξη στις Η.Π.Α. στο  Κλήβελαντ εμφανίστηκε στον ουρανό μπροστά στα έκπληκτα μάτια ένα ιπτάμενο αντικείμενο. Aυτό το αντικείμενο δεν ήταν μηχανικό αλλά ήταν μια άγνωστη μορφή ζωής!! Φωτογραφήθηκε και το παραθέτουμε εδώ να το δείτε και εσείς. Αν και ήταν μακριά από την αεροπορική επίδειξη βάση του μέγεθος του πρέπει να είναι από 3 έως 35 μέτρα μακρύ. Και γύρω στα 8 μέτρα πλάτος!!!!


Το ιπτάμενο αυτό πλάσμα φαίνεται να μοιάζει σαν έναν καρχαρία με φτερά, ναι όπως το διαβάσατε έναν καρχαρία με φτερά. Στην ουρά του επίσης φαίνεται να υπάρχουν αγκάθια και σε μια από τις φωτογραφίες υπάρχουν και ενδείξεις για πλοκάμια!!!
Οι φωτογραφίες αυτές μαζί με δυο βίντεο στάλθηκαν στην NASA  αν και κράτησαν τις αποδείξεις για τουλάχιστον 2 χρόνια τα επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες τους λέγοντας ότι δεν έχουν ιδέα το τι θα μπορούσε να είναι αυτό το ιπτάμενο πλάσμα. Τους είπαν επίσης ότι υπάρχουν πολλά ζώα στον πλανήτη μας που δεν έχουν ακόμα βρεθεί για να ταχτοποιηθούν από την επιστήμη το τι είναι!!
Εμένα προσωπικά μου θυμίζει Λάβκραφτ, μου θυμίζει κάτι από τους Παλαιούς Θεούς ……. Πράγματι το πλάσμα αυτό είναι πολύ παράξενο και πράγματι θυμίζει κάποιο είδος καρχαρία!! Το τι είναι κανείς δεν ξέρει το μέγεθος του όμως είναι τεράστιο και για την πτήση που έκανε αλλά και για τις απότομες μανούβρες στρίβοντας απότομα δεξιά αλλά και απότομα αριστερά όπως και οι κάθετες βουτιές που έκανε στον αέρα!! Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί για αυτήν την υπόθεση, μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!
Πηγή : Invisible Lycans

Αρθρογράφος : Anonymous ~ Να 'χεις το Νού σου

Το Άρθρο Ιπτάμενο Πλάσμα απο Άλλη Διάσταση !!! δημοσιεύθηκε απο την/τον Anonymous τη/ν Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011. Άφησε αν θές το σχόλιο σου. Υπάρχουν 0 Σχόλια: δημοσιευμένα στο Άρθρο :Ιπτάμενο Πλάσμα απο Άλλη Διάσταση !!!
 
:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Best Blogger TipsΕπιλογές - Προσθέστε εικόνες και επεξεργαστή τε το μήνυμά σας με τις εξής εντολές.

Εικόνα - [im]εικόνα εδω[/im]
Χρώματα - [co="red"]κείμενο εδω[/co] - Αλλάξτε το red-κόκκινο στο χρώμα που θέλετε.
Κυλιόμενο κείμενο - [ma]κείμενο σας εδώ[/ma]