Τα 12 Ζώδια του Κινέζικου Ωροσκοπίου

|


Στο άρθρο αυτό θα βρεις μια παρουσίαση των 12 ζωδίων του Κινέζικου Ωροσκοπίου. Στοιχεία για την φύση των ζωδίων, τα χαρακτηριστικά και τα δεδομένα τους. Θα τα παρουσιάσω με την σειρά που τα παρουσίασαν οι δύο θεοί που δημιούργησαν την Κινέζικη Αστρολογία και του Κινέζικου Ημερολογίου. Τα 12 ζώα που αντιπροσωπεύουν τα 12 ζώδια του Κινέζικου Ωροσκοπίου είναι: Ποντικός, Βουβάλι, Τίγρης, Κουνέλι, Δράκος, Φίδι, Αλογο, Πρόβατο, Πίθηκος, Πετεινός, Σκύλος, Γουρούνι. Ας ξεκινήσω:[1] ΠοντικόςΚινέζικο Ωροσκόπιο - Ποντικός (Γιανγκ-Αρσενική Φύση)
Κινέζικο Ωροσκόπιο - Ποντικός
Ο Ποντικός είναι το πρώτο ζώδιο του Κινέζικου Ωροσκοπίου. Ο Ποντικός είναι καλός στο να ηγείται και να κατακτά. Πολλοί διάσημοι αυτοκράτορες και ηγέτες της Κινέζικης ιστορίας ανήκαν στο Κινέζικο Ωροσκόπιο του Ποντικού. Έχοντας την ικανότητα να γοητεύει τους άλλους, ο Ποντικός είναι γενικά χαρισματικός και γεμάτος πάθος. Ένα άλλο στοιχείο που ενισχύει την μοναδικότητα του είναι το πρακτικό και δυνατό μυαλό του που του δίνει την δυνατότητα να είναι οργανωτικός, τακτικός και συστηματικός. Η άλλη πλευρά ενός Ποντικού ωστόσο, φανερώνει ένα άτομο που θέλει να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα και που θα επιμείνει να κάνει του κεφαλιού του, όποιο και αν είναι το κόστος. Ο Ποντικός μπορεί να γίνει πολύ κακός και επικίνδυνος, ειδικά αν τον προκαλέσουν. Τα άτομα που βρίσκονται στο Κινέζικο Ζώδιο του Ποντικού είναι επίσης πολύ γνωστά για την ιδιότητα τους να εκμεταλλεύονται τις σκέψεις, τα αισθήματα και τα συναισθήματα των άλλων.

Σύμβολο Κινέζικης Αστρολογίας: Σύμβολα Κινέζικης Αστρολογίας - Ποντικός, Το Παιδί Το Παιδί
Τυχερό Πετράδι: Γρανίτης
Πολύτιμο λουλούδι: Νάρκισσος
Συμπαντικό στοιχείο: Φωτιά
Φύση: Γιάνγκ (αρσενική)

Μαγικοί αριθμοί: Ένα, Οχτώ

Ενδιαφέροντα δεδομένα για τον Ποντικό:
Τυχερές Ώρες: 11πμ - 1μμ
Σημείο του Ορίζοντα: Βορράς (Β)
Εποχή: Χειμώνας - Κρύα Εποχή
Μήνας: Δεκέμβριος
Μαγικά Χρώματα: Μαύρο, Κόκκινο, ’σπρο, Μώβ
Αντίστοιχο Δυτικού Ωροσκοπίου: Τοξότης
Φαγητά: Χοιρινό, Λάχανο, Όσπρια
Συσχετισμένες Χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Σουηδία, Ολλανδία, Βραζιλία, Κολομβία
Διάσημοι Ποντικοί: Τζιν Κέλι, Σον Πεν, Μαρλον Μπράντο, Λούις Αρμστρονγκ, Κλαρκ Γκείμπλ

Η επιρροή του φεγγαριού στον Ποντικό
Το Φεγγάρι κάνει τους ανθρώπους - Ποντικούς εύθυμους και αυθόρμητους. Σε αυτά τα άτομα δεν αρέσει να τους ελέγχουν ούτε να υπακούουν σε κανόνες. Αντίθετα αρέσκονται στο να δημιουργούν δικούς τους κανόνες και καινούργιες σχολές. Επίσης πρόκειται για άτομα που τα χαρακτηρίζει η δυναμικότητα και το πάθος. Οι Ποντικοί έχουν ασθενή μνήμη και ξεπερνούν τις πίκρες και τα προβλήματα εύκολα κοιτώντας μπροστά. Επίσης πρόκειται για γεννημένους κατακτητές..

Λέξεις κλειδιά για τον Ποντικό:
[+] Προστατευτικός, Υλιστής, Φορέας Ευμάριας, Ευημερία, Γοητεία, Τάξη, Ευφυία, Φιλοδοξία, Θέληση, Ιδεαλιστής, Αντοχή, Δίκαιο
[-] Αγριότητα, Θάνατος, Πόλεμος, Μεταφυσικό, Βάναυσος, Χρήμα, Πεισματάρης, Επικίνδυνος, Κακία, Ύπουλος, Κριτικός, Εκμετάλλευση

Η Ντουάν Μινχ, η διάσημη Κινέζα Αστρολόγος λέει για τον Ποντικό:"..Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο Κινέζικο ζώδιο του Ποντικού είναι γνωστοί για την γοητεία και την έλξη που ασκούν στο αντίθετο φύλο. Οι Ποντικοί δουλεύουν σκληρά γι'αυτό και είναι οικονομικά ανεξάρτητοι. Συνήθως είναι τελειομανείς. Επίσης, θυμώνουν εύκολα και τους αρέσει το κουτσομπολιό. Οι φιλοδοξίες τους είναι μεγάλες γι'αυτό και συνήθως θεωρούνται πετυχημένοι σε αυτό που κάνουν. Ο Ποντικός είναι πολύ κοινωνικός και έχει πολλούς φίλους που τους υποστηρίζει σε δύσκολες καταστάσεις. Οι φίλοι του θα πολεμήσουν για αυτόν αν χρειαστεί. Ο Ποντικός είναι αφοσιωμένος στην οικογένεια του και θα κάνει τα πάντα για να την προστατέψει..."

Ο Ποντικός και ο έρωτας

Ταχύς στις κινήσεις του, προσπαθεί να ξεμπερδέψει γρήγορα στα ερωτικά..

Αδελφή ψυχή με --> Βουβάλι
Ερωτική συμβατότητα με --> Ποντικό, Δράκο
Σε αντίθεση με --> Αλογο
Σε ερωτικό πόλεμο με --> Πρόβατο
Κοινό στόχο με --> Βουβάλι


Στον έρωτα χρειάζεται:
 Επιβεβαίωση, Αναζήτηση
Στον έρωτα μισεί: την κριτική, να χάνεται μέσα στο πλήθος
Τον "ανάβει": το τηλεφωνικό σεξ, τα ερωτικά λόγια

Συμβατότητα του Ποντικού με τα άλλα Κινέζικα Ζώδια. Οσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο καλύτερα:
Με Ποντικό: 90%
Με Βουβάλι: 90%
Με Δράκο: 90%
Με Πίθηκο: 80%
Με Σκύλο: 70%
Με Γουρούνι: 70%
Με Πετεινό: 60%
Με τίγρη: 60%
Με Κουνέλι: 50%
Με Πρόβατο: 50%
Με Φίδι: 40%
Με ’λογο: 30%


[2] Βουβάλι Κινέζικο Ωροσκόπιο - Βουβάλι (Γιν-θηλυκή Φύση)
Κινέζικο Ωροσκόπιο - Βουβάλι
Το Βουβάλι είναι ένα παντοδύναμο Κινέζικο Ζώδιο που συμβολίζει την ευεξία, τον πλούτο και τη δύναμη. Τα Βουβάλια είναι συνήθως πολύ εργατικά και πεισματάρικα. Είναι οπαδοί κάθε τι ισχυρού και τους αρέσει να κατέχουν και να συλλέγουν πράγματα. Στηρίζονται κυρίως στους εαυτούς τους για να πετύχουν ένα σωρό διαφορετικά και όμορφα κατορθώματα κατα τη διάρκεια της ζωής τους. Το Βουβάλι, ενώ αργεί όταν πρόκειται να πάρει σημαντικές αποφάσεις, είναι πολύ σταθερό και αν πάρει μια απόφαση δύσκολα θα του αλλάξεις γνώμη. Δεν είναι εύκολο να κάνεις κάποιο Βουβάλι να σου μιλήσει ανοιχτά και καθαρά, αλλά αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη του θα σου αποκαλυφθεί ο πραγματικός χαρακτήρας αυτού του Κινέζικου Ζωδίου. Δηλαδή ένα αληθινό και αυθεντικό άτομο. Το Βουβάλι μπορεί να γίνει πιστός και χρήσιμος φίλος.
Σύμβολο Κινέζικης Αστρολογίας: Σύμβολα Κινέζικης Αστρολογίας - Βουβάλι, Ο Διασκεδαστής Ο Διασκεδαστής
Τυχερό Πετράδι: Ακουαμαρίνης
Πολύτιμο λουλούδι: Γαρίφαλο
Συμπαντικό στοιχείο: Γη
Φύση: Γιν (θηλυκή)

Μαγικοί αριθμοί: δύο, Τρία

Ενδιαφέροντα δεδομένα για το Βουβάλι:
Τυχερές Ώρες: 1:00 π.μ. - 3:00 π.μ.
Σημείο του Ορίζοντα: Βορειοανατολικά (ΒΑ)
Εποχή: Χειμώνας - Κρύα Εποχή
Μήνας: Ιανουάριος
Μαγικά Χρώματα: Πράσινο, Κίτρινο, Μαύρο, Καφέ
Αντίστοιχο Δυτικού Ωροσκοπίου: Αιγόκερως
Φαγητά: Όλα τα είδη
Συσχετισμένες Χώρες: Ελβετία, Ινδία, Κούβα, Υεμένη, Φινλανδία, Ουκρανία
Διάσημοι Βουβάλια: Τσάρλι Τσάπλιν, Ουόλτ Ντίσνευ, Αντονι Χόπκινς, Τζέιν Φόντα, Πίτερ Σέλερς, Τζακ Νίκολσον

Φεγγάρι και Βουβάλι
Εδώ έχουμε ένα εξαιρετικά συνετό προφίλ ανθρώπων ως αποτέλεσμα της επιρροής της Σελήνης. Τα άτομα - Βουβάλια ενεργούν προσεκτικά και ξέρουν να προστατεύουν τον εαυτό τους. Έλκονται απο το χρήμα και την ιδέα της απόκτησης πλούτου και το πιθανό είναι να καταφέρουν να εκπληρώσουν αυτόν τον στόχο στη ζωή τους. Το Φεγγάρι επίσης κάνει τα Βουβάλια ιδιαίτερα ικανά στα εργασιακά αλλά αποπνέουν μια ψυχρότητα που μπορεί να παρεξηγηθεί. Ωστόσο σε γενικές γραμμές μιλάμε για ιδιαίτερα δημοφιλή άτομα με πολλά χαρίσματα..

Λέξεις κλειδιά για τον το Βουβάλι:
[+] Δύναμη, Στήριγμα, Υπομονή, Ακούραστος, Λογικό, Συστηματικός, Φαντασία, Ειλικρίνεια, Κοινωνικότητα
[-] Κατοχικός, Πείσμα, Εκκεντρικό, Κριτική, Ανέλιξη

Η Ντουάν Μινχ, η διάσημη Κινέζα Αστρολόγος λέει για το Βουβάλι:"..Όσοι γεννιούνται κάτω απο το Κινέζικο ζώδιο του Βουβαλιού είναι υπομονετικοί και εμπνέουν εμπιστοσύνη στους άλλους. Τείνουν να είναι εκκεντρικοί, να αγχώνονται και να νευριάζουν συχνά. Αν και δεν μιλάνε εύκολα, όταν ξεκινήσουν μια συζήτηση δεν σταματάνε εύκολα. Τα Βουβάλια είναι πάντα σε πνευματική και σωματική έξαρξη. Γενικά πρόκειται για εύκολα άτομα που μπορούν όμως να είναι τρομερά πεισματάρικα και δεν θέλουν να αποτυγχάνουν. Ποτέ μην κάνεις αντίπαλο σου ένα Βουβάλι..."

Το Βουβάλι και ο έρωτας

Αργό και σίγουρο αποτελεί τον ερωτικό μαραθωνοδρόμο του Κινέζικου ζωδιακού κύκλου..

Αδελφή ψυχή με --> Ποντικό
Ερωτική συμβατότητα με --> Πίθηκο, Πετεινό
Σε αντίθεση με --> Πρόβατο
Σε ερωτικό πόλεμο με --> Αλογο
Κοινό στόχο με --> Ποντικό

Στον έρωτα χρειάζεται: Σεβασμό, Ασφάλεια
Στον έρωτα μισεί: την ανυποταξία
Το "ανάβουν": τα αρωματικά κεριά, τα έλαια και τα λουλούδια

Συμβατότητα του Βουβαλιού με τα άλλα Κινέζικα Ζώδια. Οσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο καλύτερα:
Με Ποντικό: 90%
Με Πίθηκο: 90%
Με Πετεινό: 90%
Με Βουβάλι: 80%
Με Φίδι: 80%
Με Γουρούνι: 70%
Με Σκύλο: 60%
Με Τίγρη: 50%
Με Κουνέλι: 50%
Με Αλογο: 40%
Με Δράκο: 30%
Με Πρόβατο: 20%


[3] Τίγρης Κινέζικο Ωροσκόπιο - Τίγρης (Γιανγκ-Αρσενική Φύση)
Κινέζικο Ωροσκόπιο - Τίγρης
Οι Κινέζοι Αστρολόγοι θεωρούν την Τίγρη ως βασίλισσα των ζώων και όχι το Λιοντάρι. Η Τίγρης είναι ιδιαίτερα γοητευτική και πειστική. Δεν μπορείς να της αντισταθείς εύκολα και ταυτόχρονα είναι δύσκολο να τραβήξεις την προσοχή της, εκτός και αν προσπαθήσεις πολύ. Στις Τίγρεις αρέσει το μυστήριο, οι θρύλοι, τα παραμύθια και οι ιστορίες ηρωισμού και αγάπης. Το πιο πιθανό είναι να περάσουν μια ζωή γεμάτη περιπέτεια, στην οποία βασικό ρόλο θα παίξουν το ένστικτο της Τίγρης και τα δυνατά συναισθήματα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτού του Κινέζικου Ζωδίου είναι οτι του αρέσουν οι εκπλήξεις και οι μη συνηθισμένες καταστάσεις. Αν θέλεις μια Τίγρη για φίλη σου τότε θα πρέπει να προσπαθήσεις εσύ για να κερδίσεις και να κρατήσεις την φιλία σας γιατί οι Τίγρεις δεν φημίζονται για τις επιδόσεις τους στις ανθρώπινες σχέσεις.
Σύμβολο Κινέζικης Αστρολογίας: Σύμβολα Κινέζικης Αστρολογίας - Τίγρης, Ο Σεβασμός O Σεβασμός
Τυχερό Πετράδι: Ζαφείρι
Πολύτιμο λουλούδι: Βιολέτα
Συμπαντικό στοιχείο: Ξύλο
Φύση: Γιανγκ (αρσενική)

Μαγικοί αριθμοί: Τρία, Εφτά

Ενδιαφέροντα δεδομένα για την Τίγρη:
Τυχερές Ώρες: 3:00 π.μ.- 5:00 π.μ.
Σημείο του Ορίζοντα: Βορειοανατολικά (ΒΑ)
Εποχή: Χειμώνας - Κρύα Εποχή
Μήνας: Φεβρουάριος
Μαγικά Χρώματα: Πράσινο, Μπλε, Ασπρο, Κίτρινο
Αντίστοιχο Δυτικού Ωροσκοπίου: Υδροχόος
Φαγητά: Ψωμί, Ζυμαρικά
Συσχετισμένες Χώρες: Ρωσία, Ρουμανία, Ισπανία, Τουρκία, Ελ Σαλβαδόρ, Βόρεια Κορέα
Διάσημες Τίγρεις: Αγκάθα Κρίστι, Τομ Κρούζ, Αλεκ Γκίνες, Μέριλιν Μονρό, Στίβι Γουόντερ

Φεγγάρι και Τίγρης
Η τάση για ανεξαρτησία είναι το κύριο χαρακτηριστικό της επιρροής της Σελήνης στη Τίγρη. Τα άτομα αυτά είναι εκκεντρικά απο τη φύση τους και δεν μπορείς να τα προσεγγίσεις εύκολα. Επίσης, είναι άτομα που έχουν την ανάγκη να εκφράζονται με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Τους αρέσει να "ψάχνονται" γενικότερα και αυτό τα οδηγεί σε λογής λογής ανακαλύψεις που μερικές φορές μπορείς να είναι δυσάρεστες. Τα άτομα - Τίγρης χρειάζονται συνεχή τόνωση της αυτοπεποίθησης τους γιατί δεν έχουν πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό τους..

Λέξεις κλειδιά για την Τίγρη:
[+] Καλοτυχία, Δύναμη, Σεβασμός, Σοφία, Αισιοδοξια, Αποφασιστικότητα, Ενστικτο, Κουράγιο, Γεναιότητα, Συμπάθεια
[-] Επίφοβος, Μπερδεμένος, Εγωκεντρισμός, Περιέργεια

Η Ντουάν Μινχ η διάσημη Κινέζα Αστρολόγος λέει για την Τίγρη:"..οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω απο το Κινέζικο Ζώδιο της Τίγρης είναι ευαίθητοι και αφοσιωμένοι στις βαθιες τους σκέψεις. Είναι δύσκολο για μια Τίγρη να αποφασίσει σωστά και γρήγορα. Μερικές φορές οι Τίγρεις έρχονται σε συγκρουση με τους γηραιότερους ανθρώπους ή με αυτούς που αντιπροσωπεύουν την εξουσία. Ενώ πρόκειται για καχύποπτα και μυστηριώδη πλάσματα, οι Τίγρεις είναι πολύ θαραλλέες και δυνατές. Γίνονται εύκολα συμπαθείς και κερδίζουν τον σεβασμό των άλλων.."

Η Τίγρης και ο έρωτας..Η κατάκτηση είναι ο σκοπός και το παιχνίδι της Τίγρης..

Αδελφή ψυχή με --> Γουρούνι
Ερωτική συμβατότητα με --> Αλογο, Σκύλο
Σε αντίθεση με --> Πίθηκο
Σε ερωτικό πόλεμο με --> Φίδι
Κοινό στόχο με --> Κουνέλι

Στον έρωτα χρειάζεται: Περιπέτεια, Πάθος
Στον έρωτα μισεί: τη ρουτίνα, την αχαριστία
Την "ανάβει": το ολόσωμο μασάζΣυμβατότητα της Τίγρης με τα άλλα Κινέζικα Ζώδια. Οσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο καλύτερα:
Με Σκύλο: 90%
Με Δράκο: 80%
Με Αλογο: 80%
Με Ποντικό: 60%
Με Πίθηκο: 20%
Με Πετεινό: 60%
Με Βουβάλι: 50%
Με Φίδι: 40%
Με Γουρούνι: 80%
Με Τίγρη: 40%
Με Κουνέλι: 50%
Με Πρόβατο: 10%
[4] Κουνέλι Κινέζικο Ωροσκόπιο - Κουνέλι (Γιν-θηλυκή Φύση)
Κινέζικο Ωροσκόπιο - Το Κουνέλι
Το Κουνέλι είναι πολύ γνωστό για την ιδιότητα του να έλκει την καλοτυχία. Ανέκαθεν ήταν φορέας καλής τύχης την οποία μεταδίδει και στους γύρω του. Τα Κουνέλια γοητεύουν το αντίθετο φύλο. Μπορούν να βρουν λύσεις στα πιο δύσκολα προβλήματα και διέξοδο απο μπερδεμένες καταστάσεις. Πολλοί Κινέζοι πολιτικοί και διπλωμάτες ανήκουν στο Κινέζικο Ζώδιο του Κουνελιού. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι η κλίση του προς τις τέχνες και τις παραδόσεις. Το Κουνέλι μισεί τους πολέμους, τις μάχες και τους διαπληκτισμούς λόγω της φιλειρηνικής φύσης του. Δεν του αρέσουν ιδιαίτερα οι εκπλήξεις και τα απρόσμενα αποτελέσματα και δύσκολα θα εμπλακεί σε καταστάσεις ρίσκου. Για το λόγο αυτό μπορεί να χάσει αρκετές καλές ευκαιρίες στη ζωή του.
Σύμβολο Κινέζικης Αστρολογίας: Σύμβολα Κινέζικης Αστρολογίας - Κουνέλι, Ο Τέταρτος Ο Τέταρτος
Τυχερό Πετράδι: Μαργαριτάρι
Πολύτιμο λουλούδι: Φούλι
Συμπαντικό στοιχείο: Νερό
Φύση: Γιν (θηλυκή)

Μαγικοί αριθμοί: δύο, Τέσσερα

Ενδιαφέροντα δεδομένα για το Κουνέλι:
Τυχερές Ώρες: 5:00 π.μ. - 7:00 π.μ.
Σημείο του Ορίζοντα: Ανατολικά (Ε)
Εποχή: Ανοιξη - Ζεστή εποχή
Μήνας: Μάρτιος
Μαγικά Χρώματα: Μπλέ, Γκρι, Ασπρο
Αντίστοιχο Δυτικού Ωροσκοπίου: Ιχθείς
Φαγητά: Θαλασσινά, Λαχανικά
Συσχετισμένες Χώρες: Ομαν, Ιρακ, Μαλαισία, Κροατία, Συρία
Διάσημα Κουνέλια: Ινγκριντ Μπεργκμαν, Κάρι Γκραντ, Γουίτνεϊ Χιούστον, Αρθουρ Μίλερ, Ρότζερ Μουρ, Ορσον Ουέλες

Φεγγάρι και Κουνέλι
Εδώ η επιρροή του Φεγγαριού κάνει τα άτομα Κουνέλια πραγματικά καλούς ανθρώπους που νοιάζονται αληθινά για τον συνάνθρωπο τους. Πρόκειται για άτομα που είναι ευχάριστα και μπορείς να τα προσεγγίσεις εύκολα. Η Σελήνη τα κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικά και ρομαντικά αλλά απο την άλλη κυκλοθυμικά και θυμωμένα. Κλίση προς τις τέχνες είναι πιθανόν να υπάρχει και αν καλλιεργηθεί το άτομο μπορεί να κάνει θαύματα. Τα άτομα - Κουνέλια κρατούν μια παθητική στάση απέναντι στη ζωή λόγω της επιρροής του φεγγαριού και της φύσης τους..

Λέξεις κλειδιά για το Κουνέλι:
[+] Γοητευτικός, Σκεφτικός, Τύχη, Κουλτούρα, Ευγένεια, Ειρηνικός, Ασφάλεια, Ηρεμία, Τακτικός, Αρχές, Γούστο
[-] Υπερευαισθησία, Αγωνία, Συντηρητικός, Περίπλοκο, Εγωκεντρικός, Εξαπάτηση

Η Ντουάν Μινχ, η διάσημη Κινέζα Αστρολόγος λέει για το Κουνέλι:"..οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε χρονιά του Κουνελιού είναι ταλαντούχοι και έχουν τάση προς τις τέχνες. Είναι πολύ φιλόδοξα άτομα. Το Κουνέλι είναι ένα Κινέζικο Ζώδιο με αρχές και γούστο που μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου. Επίσης είναι πολύ τυχερό σε οικονομικά ζητήματα και θαυμάζεται απο την πλειοψηφία των 12 Κινέζικων Ζωδίων. Σπάνια θα χάσει το Κουνέλι την ψυχραιμία του. Του αρέσει το κουτσομπολιό και τα σεξουαλικά παιχνίδια. Πετυχαίνει έυκολα στη δουλειά του και προσπαθεί να τηρεί τις υποσχέσεις του. Στο Κουνέλι αρέσει ο τζόγος αλλά ξέρει να κρατά τις αποστάσεις και να κάνει πίσω όταν πρέπει.."

Το Κουνέλι και ο έρωτας

Η λεπτότητα και η φινέτσα είναι τα αφροδισιακά αυτού του ζωδίου..

Αδελφή ψυχή με --> Σκυλο
Ερωτική συμβατότητα με --> Πρόβατο, Γουρούνι
Σε αντίθεση με --> Πετεινό
Σε ερωτικό πόλεμο με --> Δράκο
Κοινό στόχο με --> Τίγρη

Στον έρωτα χρειάζεται: Γαλήνη, Ελευθερία
Στον έρωτα μισεί: Την παγίδευση, την αγένεια
Το "ανάβουν": τα ρομαντικά δείπνα, η αργή αποπλάνησηΣυμβατότητα του Κουνελιού με τα άλλα Κινέζικα Ζώδια. Οσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο καλύτερα:
Με Γουρούνι: 100%
Με Πρόβατο: 90%
Με Πίθηκο: 80%
Με Κουνέλι: 70%
Με Σκύλο: 60%
Με Φίδι: 60%
Με Δράκο: 50%
Με Αλογο: 50%
Με Ποντικό: 50%
Με Βουβάλι: 50%
Με Τίγρη: 50%
Με Πετεινό: 40%
[5] Δράκος Κινέζικο Ωροσκόπιο - Δράκος (Γιανγκ-Αρσενική Φύση)
Κινέζικο Ωροσκόπιο - Δράκος
Ο Δράκος είναι ένα μυθικό παντοδύναμο πλάσμα που λατρεύεται εδώ και αιώνες απο την Κινέζικη κουλτούρα. Ο Δράκος συμβολίζει την δύναμη, την αντοχή, την υγεία, την αρμονία και την διαύγεια. Πολλοί Κινέζοι θεωρούν τους Δράκους τυχερούς και ευλογημένους. Πράγματι είναι πολύ χαρισματικοί και γεμάτοι ιδιαίτερες δυνάμεις. Δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητοι σε μια συζήτηση, μια συνέυρεση ή ένα πάρτυ. Η μοναδική τους προσωπικότητα και η αυτοπεποίθηση τους θα κάνει θαύματα σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Ο Δράκος είναι γνωστός και για την εντιμότητα του και την αυξημένη αίσθηση του καθήκοντος, χαρακτηριστικά που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι άλλοι για να στραφούν εναντίον του. Οι Κινέζοι λένε οτι αν ο φίλος σου είναι Δράκος τότε είσαι τυχερός.
Σύμβολο Κινέζικης Αστρολογίας: Σύμβολα Κινέζικης Αστρολογίας - Δράκος, Το Πρωινό Το Πρωινό
Τυχερό Πετράδι: Αμέθυστος
Πολύτιμο λουλούδι: Μοσχομπίζελο
Συμπαντικό στοιχείο: Φωτιά
Φύση: Γιανγκ (αρσενική)

Μαγικοί αριθμοί: Πέντε, Εννέα

Ενδιαφέροντα δεδομένα για τον Δράκο:
Τυχερές Ώρες: 7:00 π.μ. - 9:00 π.μ.
Σημείο του Ορίζοντα: Ανατολικά (Α), Νοτιοανατολικά (ΝΑ)
Εποχή: Ανοιξη - Ζεστή εποχή
Μήνας: Απρίλιος
Μαγικά Χρώματα: Μαύρο, Χρυσό, Πράσινο
Αντίστοιχο Δυτικού Ωροσκοπίου: Κριός
Φαγητά: Πουλερικά, Δημητριακά
Συσχετισμένες Χώρες: Κολομβία, Κίνα, ΗΠΑ, Μ.Βρετανία, Ελλάδα, Ιραν, Δανία, Ιαπωνία, Βουλγαρία, Ισλανδία
Διάσημοι Δράκοι: Νηλ Ντάϊαμοντ, Πλασίντο Ντομίνγκο, Τζον Λένον, Αλ Πατσίνο, Ρίνγκο Σταρ, Σίρλει Τέμπλ

Φεγγάρι και Δράκος
Τα άτομα κάτω απο αυτό το ζώδιο επηρεάζονται απο το φεγγάρι με την έννοια ότι γίνονται ανυπόμονα αλλά είναι πάντα έτοιμα να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Έχουν μεγάλη ανησυχια για ότι συμβαίνει γύρω τους και συνήθως έχουν νευρική και απότομη συμπεριφορά. Ένα άλλο θετικό στοιχείο ως αποτέλεσμα της επιρροής του Φεγγαριού είναι το ισχυρό ένστικτο που διαθέτουν αυτά τα άτομα. Επίσης έχουν υψηλό αυθορμητισμό και δεν μπορούν να κρύψουν εύκολα τα συναισθήματα τους..

Λέξεις κλειδιά για τον Δράκο:
[+] Γοητευτικός, Δύναμη, Αντοχή, Ευμάρια, Ενέργεια, Γενναιότητα, Τιμιότητα, Αρχή, Υψηλές προσδοκίες, Πάθιασμένος, Διαίσθηση
[-] Εγωισμός, Εγωκεντρικός, Μεγαλομανής, Εκμετάλλευση, Μίσος, Ζήλεια, Καχύποπτος, Ψέμα, Απαιτητικός

Η Ντουάν Μινχ η διάσημη Κινέζα Αστρολόγος λέει για τον Δράκο:"..οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε χρονιά του Δράκου είναι γεμάτοι υγεία και ευεξία. Ενεργητικοί πεισματάρηδες και ενθουσιώδεις. Ο Δράκος είναι ένα Κινέζικο Ζώδιο ευαίσθητο, γενναίο, που δεν θα διστάσει να φερθεί έντιμα σε όσους δείξουν τον ανάλογο σεβασμό στο πρόσωπο του. Είναι ίσως το πιο εκκεντρικό απο τα 12 ζώδια του Κινέζικου Ωροσκοπίου. Στον Δράκο δεν αρέσει να δανείζεται χρήματα ή να υποχρεώνεται στους άλλους λόγω της μεγάλης υπερηφάνειας που τον διακρίνει.."

Ο Δράκος και ο έρωτας

Αυτός ο δραματικός ηθοποιός στη σκηνή της ζωής, επιδίδεται στο να εντυπωσιάζει..

Αδελφή ψυχή με --> Πετεινό
Ερωτική συμβατότητα με --> Ποντικό, Πίθηκο
Σε αντίθεση με --> Σκύλο
Σε ερωτικό πόλεμο με --> Κουνέλι
Κοινό στόχο με --> Φίδι

Στον έρωτα χρειάζεται: Θαυμασμό, Χώρο έκφρασης
Στον έρωτα μισεί: τους μικρούς χώρους, την αδυναμία
Τον "ανάβουν": οι καταιγίδες, οι ταινίες και το θέατρο

Συμβατότητα του Δράκου με τα άλλα Κινέζικα Ζώδια. Οσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο καλύτερα:
Με Ποντικό: 90%
Με Πίθηκο: 90%
Με Πετεινό: 90%
Με Αλογο: 80%
Με Τίγρη: 80%
Με Πρόβατο: 80%
Με Γουρούνι: 70%
Με Φίδι: 70%
Με Κουνέλι: 50%
Με Δράκο: 40%
Με Σκύλο: 30%
Με Βουβάλι: 30%


[6] Φίδι Κινέζικο Ωροσκόπιο - Φίδι (Γιν-θηλυκή Φύση)
Κιν.έζικο Ωροσκόπιο - Φίδι
Το Φίδι (ερπετό) συνδέεται έντονα με την βαθιά γνώση και την αιώνια σοφία. Το Φίδι είναι πάντα αινιγματικό και ίσως το πιο σοφό απο τα Κινέζικα Ζώδια. Συνήθως εξελίσσεται για να γίνει φιλόσοφος, θεοσοφιστής, στοχαστής, μάγος ή ηγέτης του παρασκηνίου. Στα φίδια αρέσει να μαθαίνουν, να διαβάζουν και να τρώνε καλά. Τους ενδιαφέρει επίσης πολύ η εξωτερική τους εμφάνιση. Το καλύτερο χαρακτηριστικό τους όμως είναι η ικανότητα επικοινωνίας με τους άλλους. Τους αρέσει να μιλάνε και να εμπλέκονται σε μεγάλες και δύσκολες συζητήσεις. Το Φίδι είναι οπαδός των νέων ιδεών και των καινοτόμων σκέψεων και δράσεων. Συνήθως όμως θα απορρίψει κάθε συμβουλή που δεν προέρχεται απο τον ευατό του.
Σύμβολο Κινέζικης Αστρολογίας: Σύμβολα Κινέζικης Αστρολογίας - Φίδι, Ο Εκτος Ο Εκτος
Τυχερό Πετράδι: Οπάλιο
Πολύτιμο λουλούδι: Πάθος
Συμπαντικό στοιχείο: Γη
Φύση: Γιν (θηλυκή)

Μαγικοί αριθμοί: Έξι, Εφτά

Ενδιαφέροντα δεδομένα για το Φίδι:
Τυχερές Ώρες: 9:00 π.μ. - 11:00 π.μ.
Σημείο του Ορίζοντα: Νότια (Ν), Νοτιοανατολικά (ΝΑ)
Εποχή: Ανοιξη - Ζεστή εποχή
Μήνας: Μάϊος
Μαγικά Χρώματα: Πράσινο, Χρυσό, Καφέ
Αντίστοιχο Δυτικού Ωροσκοπίου: Ταύρος
Φαγητά: Κρέας
Συσχετισμένες Χώρες: Μογκολία, Εσθονία, Περού, Σ.Αραβία, Σρι Λάνκα, Τρινινταντ
Διάσημα Φίδια: Κιμ Μπάσιντζερ, Μπομπ Ντίλαν, Γκρέτα Γκάρμπο, Μάικ Ολντφιλντ, Βιρτζίνια Γουλφ, Σουζάνα Γιορκ

Φεγγάρι και Φίδι
Η Σελήνη κάνει αυτά τα άτομα πολύ συντηρητικά. Υπάρχουν πολλά αποθέματα ενέργειας σε αυτά, αλλά συνήθως η ανταπόκριση είναι αργή αλλά σταθερή. ’λλη μια επιρροή του φεγγαριού στους ανθρώπους Φίδια είναι ότι τους κάνει πολύ κτητικούς με αποτέλεσμα να πιέζουν και να ταλαιπωρούν τους άλλους. Τα άτομα αυτά επίσης ενδιαφέρονται για τον υλικό κόσμο και την απόκτηση υλικών αγαθών χωρίς όμως να παραμελούν το πνεύμα τους. Επίσης είναι ικανά να πετύχουν ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο..

Λέξεις κλειδιά για το Φίδι:
[+] Σοφία, Ενδιαφέρον, Καινοτομία, Νέο, Υπομονή, Βοήθεια, Ταχύτητα, Φιλοσοφικός, Διακριτικός, Διπλωματία
[-] Περηφάνεια, Κριτική, Καταδικαστικός, Δηλητήριο, Προδοσία, Ματαιοδοξία, Απιστία

Η Ντουάν Μινχ η διάσημη Κινέζα Αστρολόγος λέει για το Φίδι:"..οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε χρονιά του Φιδιού λένε λίγα και αποπνέουν μεγάλη σοφία. Είναι πολύ τυχεροί σε θέματα χρημάτων και ποτέ δεν θα ανησυχήσουν για οικονομικά ζητήματα. Συνήθως παρασύρονται απο την ματαιοδοξία τους και τον υπέρμετρο εγωισμό τους. Ωστόσο, το Φίδι διακρίνεται για την συμπάθεια που δείχνει στους γύρω του. Θα κάνει τα πάντα για να προσφέρει βοήθεια όταν μπορεί. Το Φίδι προτιμά να στηρίζεται στον εαυτό του και σπάνια θα ασπαστεί τις απόψεις των άλλων. Επίσης δύσκολα θα ακούσει συμβουλές απο τρίτους γιατί πρόκειται για ένα Κινέζικο Ζώδιο που αμφισβητεί τους πάντες και τα πάντα. Το Φίδι είναι πολύ αποφασιστικό και μισεί να αποτυγχάνει. Ενώ δείχνει ήρεμο είναι πάντα πλημμυρισμένο απο έντονα συναισθήματα και πάθη. Οι άνθρωποι - Φίδια είναι συνήθως πολύ όμορφοι και πολύ ελυκολα μπορούν να εμπλακούν σε καυγάδες.."

Το Φίδι και ο έρωταςΗ αποπλάνηση, τα μυστικά και τα βαθύτερα νοήματα του έρωτα απασχολούν το Φίδι..

Αδελφή ψυχή με --> Πίθηκος
Ερωτική συμβατότητα με --> Βουβάλι, Πετεινό
Σε αντίθεση με --> Γουρούνι
Σε ερωτικό πόλεμο με --> Τίγρη
Κοινό στόχο με --> Δράκο

Στον έρωτα χρειάζεται: Ιδιωτικότητα
Στον έρωτα μισεί: τη συμπεριφορά αγροίκου
Το "ανάβουν": Η μουσική, τα μυστικάΣυμβατότητα του Φιδιού με τα άλλα Κινέζικα Ζώδια. Οσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο καλύτερα:
Με Πετεινό: 100%
Με Βουβάλι: 80%
Με Αλογο: 80%
Με Σκύλο: 80%
Με Δράκο: 70%
Με Πρόβατο: 70%
Με Κουνέλι: 60%
Με Πίθηκο: 50%
Με Φίδι: 50%
Με Ποντικό: 40%
Με Τίγρη: 40%
Με Γουρούνι: 30%
[7] Άλογο Κινέζικο Ωροσκόπιο - ’λογο (Γιανγκ-Αρσενική Φύση)
Κινέζικο Ωροσκόπιο - Αλογο
Το άλογο είναι το Κινέζικο Ζώδιο που περιμένει να είναι πάντα ελεύθερο. Το άλογο έχει αυτοπεποίθηση και την απαιτούμενη αποφασιστικότητα για να πετύχει τους περισσότερους στόχους που θέτει στη ζωή του. Στα ’λογα αρέσει να τραβούν την προσοχή των άλλων, να κολακεύονται. Θα καταλάβουν όμως πότε κάποιος τους εκτιμά πραγματικά και πότε υποκρίνεται. Ένα άλλο χαρακτηριστικού του Αλόγου είναι η τιμιότητα. Το ’λογο είναι συνήθως τίμιο και αυθεντικό απέναντι στους άλλους και για αυτό μπορεί να κάνει εύκολα φίλους. Είναι καλός σύμβουλος αν του εξηγήσουν με λεπτομέρεια και ακρίβεια την κατάσταση και τα δεδομένα. Το ’λογο είναι επίσης γενναίο αλλά ταυτόχρονα και πολύ ευαίσθητο. Αυτή η ευαισθησία που το διακρίνει μπορεί να ενεργοποιεί χωρίς λόγο τους μηχανισμούς αυτοάμυνας του.
Σύμβολο Κινέζικης Αστρολογίας: Σύμβολα Κινέζικης Αστρολογίας - Αλογο, Ο Απογευματινός Ο Απογευματινός
Τυχερό Πετράδι: Τοπάζιο
Πολύτιμο λουλούδι: Τριαντάφυλλο
Συμπαντικό στοιχείο: Μέταλλο
Φύση: Γιανγκ (αρσενική)

Μαγικοί αριθμοί: Εφτά, Μηδέν

Ενδιαφέροντα δεδομένα για το Αλογο:
Τυχερές Ώρες: 11:00 π.μ. - 1:00 μ.μ.
Σημείο του Ορίζοντα: Νότια (Ν)
Εποχή: Καλοκαίρι - Ζεστή εποχή
Μήνας: Ιούνιος
Μαγικά Χρώματα: Μαύρο, Κίτρινο, Ασπρο, Πορτοκαλί
Αντίστοιχο Δυτικού Ωροσκοπίου: Δίδυμοι
Φαγητά: Όλα τα καλομαγειρεμένα φαγητά
Συσχετισμένες Χώρες: Ισραήλ, Πορτογαλία, Μεξικό, Ν.Αφρική, Ελλάδα, Ιταλία, Πακιστάν, Ιραν
Διάσημα Αλογα: Σον Κόνερι, Τζέιμς Ντιν, Ρίτα Χέιγουορθ, Τζίμι Χέντριξ, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, Τζον Τραβόλτα

Φεγγάρι και Αλογο
Εδώ το Φεγγάρι κάνει τους ανθρώπους - Αλογα πολύ προσαρμοστικούς και ιδιαίτερα κινητικούς. Με τάσεις απελευθέρωσης απο κάθε δέσιμο, τα άτομα αυτά αρέσκονται στη ποικιλία και είναι ικανά να εκτελέσουν με εξυπνάδα και φαντασία ακόμα και τη πιο δύσκολη εργασία. Πρόκειται για εξαιρετικούς χαρακτήρες στον εργασιακό τομέα. Απο την άλλη υπάρχει μια αστάθεια στα προσωπικά. Η Σελήνη κάνει τα Αλογα εξαιρετικούς ομιλητές και σαγηνευτικούς εραστές..

Λέξεις κλειδιά για το Αλογο:
[+] Αυθεντικός, Ταμπεραμέντο, Έμπνευση, Φαντασία, Ελευθερία, Πειστικός, Πνεύμα, Ανεξαρτησία
[-] Παρορμητικός, Αγωνιώδης, Εγωισμός, Αστάθεια

Η Ντουάν Μινχ η διάσημη Κινέζα Αστρολόγος λέει για την Τίγρη:"..οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε χρονιά του Αλόγου είναι πολύ δημοφιλείς. Το Αλογο είναι ένα ανεξάρτητο Κινέζικο Ζώδιο που σπάνια ακούει τις συμβουλές των άλλων. Είναι χαριτωμένο, ικανό σε ζητήματα χρήματος και με άποψη για όλα τα θέματα. Μερικές φορές μιλάει παραπάνω απο όσο πρέπει. Το Αλογο είναι γεμάτο σοφία και προικισμένο με πολλά ταλέντα. Επίσης πολύ ικανό στην χρήση των χεριών του. Έχει αδυναμία στα μέλη του αντίθετου φύλου. Είναι ανυπόμονο, θερμόαιμο και απαιτητικό Κινέζικο Ζώδιο. Του αρέσει η διασκέδαση και η ψυχαγωγία, οι συγκεντρώσεις και τα πλήθη..."

Το Αλογο και ο έρωταςΈνας φιλικός και εκφραστικός εραστής, με ισχυρή ανάγκη για επιβεβαίωση και κατανόηση..

Αδελφή ψυχή με --> Πρόβατο
Ερωτική συμβατότητα με --> Τίγρη, Σκύλο
Σε αντίθεση με --> Ποντικό
Σε ερωτικό πόλεμο με --> Βουβάλι
Κοινό στόχο με --> Πρόβατο

Στον έρωτα χρειάζεται: Επικοινωνία
Στον έρωτα μισεί: οτιδήποτε οπισθοδρομικό
Το "ανάβουν": Τα ταξίδια, το καλό κρασί, τα γκουρμέ πιάταΣυμβατότητα του Αλόγου με τα άλλα Κινέζικα Ζώδια. Οσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο καλύτερα:
Με Πρόβατο: 90%
Με Σκύλο: 90%
Με Τίγρη: 80%
Με Φίδι: 80%
Με Δράκο: 80%
Με Γουρούνι: 70%
Με Πετεινό: 50%
Με Αλογο: 50%
Με Κουνέλι: 50%
ΜΕ Βουβάλι: 40%
Με Πίθηκο: 40%
Με Ποντικό: 30%
[8] Πρόβατο Κινέζικο Ωροσκόπιο - Πρόβατο (Γιν-θηλυκή Φύση)
Κινέζικο Ωροσκόπιο - Πρόβατο
Το Πρόβατο (Αρνί) είναι ενα πολύ ενδιαφέρον Κινέζικο Ζώδιο. Έχει θηλυκή φύση και πολλά θετικά χαρακτηριστικά όπως οι καλοί του τρόποι και η κλίση προς τις τέχνες και την μόδα. Στα Πρόβατα αρέσει να φροντίζουν τους άλλους και να μην τους πληγώνουν. Για αυτό έχουν μάθει να σκέφτονται πριν πουν κάτι ή πριν δράσουν αλλά θα υποστηρίξουν και θα υπερασπιστούν με επιχειρήματα την άποψη τους. Το Πρόβατο μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα ντροπαλό και αυτό μπορεί να του προκαλέσει ανασφάλεια σε ορισμένες περιπτώσεις. Λόγω της ανασφάλειας αυτής τα Πρόβατα θέλουν να νιώθουν οτι αγαπιούνται και προστατεύονται απο τους γύρω τους. Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις την εύνοια τους.
Σύμβολο Κινέζικης Αστρολογίας: Σύμβολα Κινέζικης Αστρολογίας - Πρόβατο, Το Σταμάτημα Το Σταμάτημα
Τυχερό Πετράδι: Σμαράγδι
Πολύτιμο λουλούδι: Δελφίνιο
Συμπαντικό στοιχείο: Νερό
Φύση: Γιν (θηλυκή)

Μαγικοί αριθμοί: Οχτώ, Έξι

Ενδιαφέροντα δεδομένα για το Πρόβατο:
Τυχερές Ώρες: 1:00 μ.μ. - 3:00 μ.μ.
Σημείο του Ορίζοντα: Νότια (Ν), Νοτιοδυτικά (ΝΔ)
Εποχή: Καλοκαίρι - Ζεστή εποχή
Μήνας: Ιούλιος
Μαγικά Χρώματα: Κίτρινο, Πράσινο, Μπλε
Αντίστοιχο Δυτικού Ωροσκοπίου: Καρκίνος
Φαγητά: Γάλα
Συσχετισμένες Χώρες: Κένυα, Καμπόντια, Μπελίζε, Λιβυή, ΗΠΑ, Ν.Ζηλανδία
Διάσημα Αλογα: Πάμελα Αντερσον, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Χούλιο Ιγκλέσιας, Μπάστερ Κίτον, Βανγκέλις

Φεγγάρι και Πρόβατο
Το Φεγγάρι είναι ο προστάτης πλανήτης του Προβάτου και το κάνει γοητευτικό και συμπαθή στους πάντες. Οι άνθρωποι - Πρόβατα επίσης γίνονται εξαιρετικοί γονείς και συγγενείς γιατί ξέρουν πως να συμπεριφερθούν και τρέφουν αληθινά συναισθήματα για τους άλλους. Επίσης, τα άτομα αυτά έχουν ιδιαίτερες ψυχικές ικανότητες εξαιτίας της επιρροής της Σελήνης και μπορούν να δουν προφητικά όνειρα. Τους αρέσει να είναι ανεξάρτητα και να απολαμβάνουν το δικό τους σπίτι, τη δική τους δουλειά, τη δική τους οικογένεια κλπ..

Λέξεις κλειδιά για το Πρόβατο:
[+] Καλλιτεχνικός, Στοργή, Ευαισθησία, Ευγένεια, Δημιουργικότητα, Διαίσθηση, Γενναιοδωρία, Πεπρωμένο
[-] Μελαγχολία, Ντροπαλός, Ανασφαλής, Παρερμηνεία, Ανευθυνότητα, Τεμπελιά, Αναποφασιστικός

Η Ντουάν Μινχ η διάσημη Κινέζα Αστρολόγος λέει για το Πρόβατο:"..οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε χρονιά του Προβάτου είναι πολύ εκλεκτικοί και με μεγάλη κλίση προς τις τέχνες. Το Πρόβατο είναι ένα ντροπαλό Κινέζικο Ζώδιο που συχνά παθαίνει κρίσεις απαισιοδοξίας. Επίσης το απασχολούν έντονα ζητήματα σχετικά με το νοήμα της ζωής. Το Πρόβατο παθιάζεται με την θρησκεία. Δεν τα καταφέρνει πολύ καλά στα λόγια αλλά διακρίνεται για το πάθος του. Του αρέσει να δίνει όλες το τις δυνάμεις με οτιδήποτε και αν καταπιαστεί. Το Πρόβατο δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσει για χρήματα. Χάρη στις ικανότητες του θα βρίσκει πάντα τρόπους να είναι οικονομικά ανεξάρτητο. Το Πρόβατο τέλος, έχει σοφία, ευγένεια και συμπάθεια για τους γύρω του.

Το Πρόβατο και ο έρωταςΑυτός ο χαρακτήρας χοροπηδά απο το ένα σύννεφο στο άλλο γιατί νιώθει ερωτευμένος συχνά. Αποτελεί τον καλλιτεχνικό ποιητή του Κινέζικου ζωδιακού κύκλου..

Αδελφή ψυχή με --> Αλογο
Ερωτική συμβατότητα με --> Κουνέλι, Γουρούνι
Σε αντίθεση με --> Βουβάλι
Σε ερωτικό πόλεμο με --> Ποντικό
Κοινό στόχο με --> Αλογο

Στον έρωτα χρειάζεται: Ευελιξία, Ασφάλεια
Στον έρωτα μισεί: τις ευθύνες και τις δύσκολες αποφάσεις
Το "ανάβουν": Το μπάνιο στη θάλασσα, οι απομονωμένες παραλίες, οι λίμνεςΣυμβατότητα του Προβάτου με τα άλλα Κινέζικα Ζώδια. Οσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο καλύτερα:
Με Γουρούνι: 100%
Με Κουνέλι: 90%
Με Αλογο: 90%
Με Δράκο: 80%
Με Φίδι: 70%
Με Πίθηκο: 60%
Με Πρόβατο: 50%
Με Σκύλο: 50%
Με Πετεινό: 50%
Με Ποντικό: 50%
Με Βουβάλι: 20%
Με Τίγρη: 10%
[9] Πίθηκος Κινέζικο Ωροσκόπιο - Monkey (Γιανγκ-Αρσενική Φύση)
Κινέζικο Ωροσκόπιο - Πίθηκος
Ο Πίθηκος είναι το πιο ευμετάβλητο και προσαρμόσιμο Κινέζικο Ζώδιο. Οι Πίθηκοι καταλήγουν συνήθως ως εφευρέτες, επιστήμονες, καλλιτέχνες, άνθρωποι που ψυχαγωγούν και κερδίζουν τα πλήθη με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί και πολλοί Κινέζοι τους θεωρούν ιδιοφυίες. Ο Πίθηκος έχει την ικανότητα να παίρνει τις καταστάσεις στα χέρια του έχοντας πλήρη γνώση και αίσθηση του κάθε τι που συμβαίνει γύρω του. Είναι έμπιστος και συνήθως θα κρατήσει κάθε μυστικό που θα μοιραστείς μαζί του, ενώ μπορεί να γίνει πολύ καλός φίλος ή συνεργάτης. Aλλα χαρακτηριστικά του είναι η εντιμότητα, το καλό χιούμορ και η συντροφικότητα.
Σύμβολο Κινέζικης Αστρολογίας: Σύμβολα Κινέζικης Αστρολογίας - Πίθηκος, Η Προεξοχή Η Προεξοχή
Τυχερό Πετράδι: Χρυσόλιθος
Πολύτιμο λουλούδι: Γλαδιόλα
Συμπαντικό στοιχείο: Φωτιά
Φύση: Γιανγκ (αρσενική)

Μαγικοί αριθμοί: Εννέα, Πέντε

Ενδιαφέροντα δεδομένα για τον Πίθηκο:
Τυχερές Ώρες: 3:00 μ.μ. - 5:00 μ.μ.
Σημείο του Ορίζοντα: Δυτικά (Δ), Νοτιοδυτικά (ΝΔ)
Εποχή: Καλοκαίρι - Ζεστή εποχή
Μήνας: Αυγουστος
Μαγικά Χρώματα: Ασπρο, Βιολετί, Πράσινο, Χρυσό
Αντίστοιχο Δυτικού Ωροσκοπίου: Λέων
Φαγητά: Ξηροί καρποί, Μπανάνες
Συσχετισμένες Χώρες: ΗΠΑ, Γαλλία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ινδονησία, Μαλαισία, Ν.Αφρική, Λουξεμβούργο
Διάσημοι Πίθηκοι: Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, Ιαν Φλέμινγκ, Χάρι Χουντίνι, Αντονι Πέρκινς, Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Φεγγάρι και Πίθηκος
Το Φεγγάρι ενεργεί εδώ φωτεινά, κάνοντας τους ανθρώπους Πιθήκους να έχουν εξαιρετικούς τρόπους και ζηλευτή συμπεριφορά. Υπάρχει έντονη τάση για αυτοπροβολή και επιθυμία για κολακείες. Τα άτομα αυτά έχουν υψηλό εγωισμό και υπερηφάνεια που ξεπερνά κάθε όριο. Αλλά πρόκειται για ιδιαίτερα εφευρετικά άτομα με δυνατό μυαλό που μπορούν να ελισσονται γρήγορα και να ανταπεξέρχονται στις δύσκολες καταστάσεις. Επίσης είναι άτομα που αν τα έχεις δίπλα σου θα σε οδηγήσουν στη δόξα..

Λέξεις κλειδιά για τον Πίθηκο:
[+] Στήριγμα, Εντιμότητα, Λύσεις, Διασκέδαση, Γοητεία, Εφευρετικός, Ευελιξία, Εξυπνάδα, Χιούμορ
[-] Περιέργεια, Εκμετάλλευση, Απροσεξία, Θόρυβος, Δειλία

Η Ντουάν Μινχ, η διάσημη Κινέζα Αστρολόγος λέει για τον Πίθηκο:"..οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε χρονιά του Πιθήκου είναι ιδιοφυίες. Ο Πίθηκος είναι ένα Κινέζικο Ζώδιο γεμάτο εξυπνάδα, αυθεντικό, με τρομερά εφευρετικό μυαλό. Ευέλικτος και μεθοδικός καθώς είναι αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα με προσοχή προσέχοντας και την τελευταία λεπτομέρεια. Ο Πίθηκος είναι ικανός να βρεί λύσεις ακόμα και στα πιο πολύπλοκα ζητήματα. Ωστόσο η ανυπομονησία του ίσως να τον κάνει να παρατήσει κάποια απο τα σχέδια του, ειδικά αυτά που χρειάζονται πολύ χρόνο για να υλοποιηθούν. Ο Πίθηκος έχει πολύ δυνατή μνήμη και μια έμφυτη δίψα για γνώση. Ενώ θυμώνει εύκολα, μπορεί να ξεχάσει γρήγορα.."

Ο Πίθηκος και ο έρωτας

Κοινωνικός, γοητευτικός και πολύπλοκος, ο Πίθηκος αποτελεί τον ήρεμο και εφευρετικό εραστή του Κινέζικου ωροσκοπίου..

Αδελφή ψυχή με --> Φίδι
Ερωτική συμβατότητα με --> Βουβάλι, Δράκο
Σε αντίθεση με --> Τίγρη
Σε ερωτικό πόλεμο με --> Γουρούνι
Κοινό στόχο με --> Πετεινό

Στον έρωτα χρειάζεται: ευελιξία και χώρο έκφρασης
Στον έρωτα μισεί: την έλλειψη χιούμορ, τον έλεγχο
Τον "ανάβουν": Τα καζίνο και η μεγάλη ζωήΣυμβατότητα του Πίθηκου με τα άλλα Κινέζικα Ζώδια. Οσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο καλύτερα:
Με Δράκο: 90%
Με Πίθηκο: 90%
Με Βουβάλι: 90%
Με Ποντικό: 80%
Με Κουνέλι: 80%
Με Πετεινό: 70%
Με Πρόβατο: 60%
Με Γουρούνι: 50%
Με Φίδι: 50%
Με Αλογο: 40%
Με Σκύλο: 40%
Με Τίγρη: 20%

[10] Πετεινός Κινέζικο Ωροσκόπιο - Πετεινός (Γιν-θηλυκή Φύση)
Κινέζικο Ωροσκόπιο - Πετεινός
Ο Πετεινός είναι το δέκατο Κινέζικο Ζώδιο του Κινέζικου Ωροσκοπίου. Ο αριθμός δέκα (1) θεωρείται ιδιαίτερα τυχερός και για αυτό ο Πετεινός είναι απο τα πλέον τυχερά Κινέζικα Ζώδια. Στους Πετεινούς αρέσει να παρατηρούν το κάθε το κάθε τι με προσοχή και λεπτομέρεια, και έτσι κάνουν συνήθως πετυχημένες παρατήρήσεις και παρεμβάσεις. Είναι θαρραλέοι και ανεξάρτητοι αλλά μπορούν να γίνουν υποκριτές και εγωκεντρικοί. Παθιάζονται πολύ εύκολα με το κάθε τι αλλά όχι για πολύ. Ο Πετεινός είναι συνήθως κοινωνικός και θέλει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής ειδικά μέσα στην οικογένεια του και τις παρέες του. Θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει αυτό.
Σύμβολο Κινέζικης Αστρολογίας: Σύμβολα Κινέζικης Αστρολογίας - Πετεινός, Το Κρασοπότηρο Το Κρασοπότηρο
Τυχερό Πετράδι: Κίτρινος Χαλαζίας
Πολύτιμο λουλούδι: Αστέρι
Συμπαντικό στοιχείο: Γη
Φύση: Γιν (Θηλυκή)

Μαγικοί αριθμοί: Ένα, Μηδέν

Ενδιαφέροντα δεδομένα για τον Πετεινό:
Τυχερές Ώρες: 5:00 μ.μ. - 7:00 μ.μ.
Σημείο του Ορίζοντα: Δυτικά (Δ)
Εποχή: Φθινόπωρο
Μήνας: Σεπτέμβριος - Κρύα Εποχή
Μαγικά Χρώματα: Καφέ, Πράσινο
Αντίστοιχο Δυτικού Ωροσκοπίου: Παρθένος
Φαγητά: Σπόροι
Συσχετισμένες Χώρες: Βέλγιο, Αφγανιστάν, Ν.Κορέα, Πολωνία, Τσεχία, Μαρόκο
Διάσημοι Πετεινοί: Ερικ Κλάπτον, Γκόλντι Χόουν, Μπέτι Μίντλερ, Βαν Μόρισον, Γιόκο Ονο, Πίτερ Ουστίνοφ

Φεγγάρι και Πετεινός
Το Φεγγάρι προσπαθεί να χαλιναγωγήσει την ατίθαση και αρχηγική παρουσία των ατόμων Πετεινών. Τους δίνει μετριόφροσύνη και τα κάνει να έχουν χαμηλών τόνων χαρακτήρα. Τα άτομα αυτά λατρεύουν τη καθαριότητα και τη τάξη και σκέφτονται διπλα πριν πουν κάτι ή ενεργήσουν κάπως. Ωστόσο αυτά που λένε και κάνουν μπορεί άθελα τους να προσβάλλουν τους άλλους. Οι Πετεινοί συνεχώς αναζητούν την επιβεβαίωση απο τα αγαπημένα τους πρόσωπα και όχι μόνο! Πρόκειται για άτομα με ξεκάθαρες απόψεις που τις υπερασπίζονται με πάθος..

Λέξεις κλειδιά για τον Πετεινό:
[+] Κοινωνικός, Γοητευτικός, Επικοινωνιακός, Ομορφιά, Ισορροπία, Γενναιότητα, Αντοχή
[-] Κριτικός, Κολακεία, Υλισμός, Υποκρισία, Επιδεικτικός

Η Ντουάν Μινχ, η διάσημη Κινέζα Αστρολόγος λέει για τον Πετεινό:"..οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε χρονιά του Πετεινού είναι βαθυστόχαστα άτομα, ικανά και ταλαντούχα. Δεν τους αρέσει η αδράνεια. Θέλουν συνεχώς να ασχολούνται με κάτι. Τους αρέσει να αφοσιώνονται σε αυτό που κάνουν και απογοητεύονται πολύ όταν αποτυγχάνουν. Ο Πετεινός είναι ένα απο τα πιο εκκεντρικά Κινέζικα Ζώδια, κάτι που δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις του με τους άλλους. Πιστεύει οτι αυτός έχει πάντα δίκιο και συνήθως έχει! Στον Πετεινό δεν αρέσει η μοναξιά. Λατρεύει να φροντίζει την εξωτερική του εμφάνιση και είναι πολύ κοινωνικός. Λόγω του εγωισμού του τραβάει πάντα το ενδιαφέρον πάνω του. Είναι γενναίος και του αρέσουν οι περιπέτειες.."

Ο Πετεινός και ο έρωταςΆκαμπτος και σχολαστικός χαρακτήρας, ο Πετεινός είναι ο τελειομανής στον ερωτικό τομέα..

Αδελφή ψυχή με --> Δράκο
Ερωτική συμβατότητα με --> Βουβάλι, Φίδι
Σε αντίθεση με --> Κουνέλι
Σε ερωτικό πόλεμο με --> Σκύλο
Κοινό στόχο με --> Πίθηκο

Στον έρωτα χρειάζεται: Προσοχή, Έλεγχο, Καλό ντύσιμο
Στον έρωτα μισεί: Τους αργούς και μαλθακούς ανθρώπους
Το "ανάβει": Οι ρόλοι, οι μεταμφιέσεις, τα κοστούμια, οι μάσκεςΣυμβατότητα του Πετεινού με τα άλλα Κινέζικα Ζώδια. Οσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο καλύτερα:
Με Φίδι: 100%
Με Δράκο: 90%
Με Βουβάλι: 90%
Με Πίθηκο: 70%
Με Τίγρη: 60%
Με Ποντικό: 60%
Με Γουρούνι: 60%
Με Πρόβατο: 50%
Με Αλογο: 50%
Με Σκύλο: 50%
Με Κουνέλι: 40%
Με Πετεινό: 10%

[11] ΣκύλοςΚινέζικο Ωροσκόπιο - Σκύλος (Γιανγκ-Αρσενική Φύση)
Κινέζικο Ωροσκόπιο - Σκύλος
Ο Σκύλος είναι το πιο πιστό Κινέζικο Ζώδιο. Μπορείς να τον εμπιστευτείς και να στηριχτείς πάνω του σε δύσκολες καταστάσεις. Είναι ιδιαίτερα καλός συνεργάτης. Οι Σκύλοι έχουν στυλ και τους αρέσει να φροντίζουν την εξωτερική τους εμφάνιση και να προσέχουν τους εαυτούς τους. Ένα άλλο χαρακτηριστικό τους είναι η υπομονή και η κατανόηση που δείχνουν στους άλλους. Είναι αισιόδοξοι και ικανοί να ξεδιαλύνουν και να κατανοήσουν προβλήματα και να προτείνουν έξυπνες λύσεις. Τους αρέσει να βοηθάνε τους άλλους και να προσφέρουν για αυτό και μπορούν να δημιουργήσουν δυνατές φιλίες και σχέσεις που θα αντέξουν στο χρόνο.
Σύμβολο Κινέζικης Αστρολογίας: Σύμβολα Κινέζικης Αστρολογίας - Σκύλος,  Ο Ενδέκατος Ο Ενδέκατος
Τυχερό Πετράδι: Διαμάντι
Πολύτιμο λουλούδι: Ταγέτης
Συμπαντικό στοιχείο: Ξύλο
Φύση: Γιανγκ (αρσενική)

Μαγικοί αριθμοί: Εννέα, Τέσσερα

Ενδιαφέροντα δεδομένα για τον Σκύλο:
Τυχερές Ώρες: 7:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.
Σημείο του Ορίζοντα: Δυτικά (Δ), Βορειδυτικά (ΒΔ)
Εποχή: Φθινόπωρο - Κρύα Εποχή
Μήνας: Οκτώβριος
Μαγικά Χρώματα: Ασημί, Ασπρο, Κόκκινο
Αντίστοιχο Δυτικού Ωροσκοπίου: Ζυγός
Φαγητά: Γλυκά
Συσχετισμένες Χώρες: Αργεντινή, Καναδάς, Αιθιοπία, Ιρλανδία, Αυστραλία
Διάσημοι Σκύλοι: Μπριζίτ Μπαρντό, Ναόμι Κάμπελ, Σερ, Αβα Γκάρντνερ, Μάικλ Τζάκσον, Ελβις Πρίσλεϊ

Φεγγάρι και Σκύλος
Η κοινωνικότητα και η καθολική αποδοχή είναι τα χαρακτηριστικά που προσδίδει το Φεγγάρι στα άτομα - Σκύλους. Πρόκειται για ευγενικά άτομα που έχουν διπλωματικό ταλέντο και ικανότητα να κάνουν εύκολα συνεννοήσεις και συναλλαγές. Απο την άλλη, συμβιβάζονται εύκολα και δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις απο φόβο μην κάνουν λάθος. Στους ανθρώπους - Σκύλους αρέσει να είναι αγαπητοί στους άλλους και αυτό το καταφέρνουν εύκολα αλλά συχνά ταλαιπωρούνται απο προβλήματα μοναξιάς και απομόνωσης..

Λέξεις κλειδιά για τον Σκύλο:
[+] Πιστός, Στοχοποίηση, Ανεξάρτητος, Υπομονή, Εξυπνάδα, Προσεκτικός, Καλαισθησία, Διαίσθηση, Ειλικρίνεια, Στοργικός
[-] Μοναχικός, Εκδικητικός, Κατηγορηματικός, Υποχώρηση, Φωνακλάς, Κριτικός, Εκκεντρικός

Η Ντουάν Μινχ, η διάσημη Κινέζα Αστρολόγος λέει για τον Σκύλο:"..οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε χρονιά του Σκύλου διαθέτουν μεγάλα αποθέματα υπομονής και γενναιότητας. Έχουν έντονη την άισθηση της ειλικρίνειας και της εντιμότητας. Συνεχώς εμπνέουν τους άλλους και κερδίζουν έυκολα την εμπιστοσύνη τους. Ο Σκύλος είναι το πιο πιστό απο τα 12 Κινέζικα Ζώδια και ξέρει να κρατάει μυστικά. Δεν τον ενδιαφέρουν τα πλούτη και η δόξα αν και είναι οικονομικά ανεξάρτητος. Ο Σκύλος μπορεί να είναι πολύ εγωιστής, τρομερά πεισματάρης και εκκεντρικός. Είναι γνωστός για την ρητορικό του ταλέντο και την ικανότητα του να χαλιναγωγεί τα πλήθη.."

Ο Σκύλος και ο έρωτας

Έμπιστος και συναισθηματικός πάντα ο Σκύλος, σίγουρα είναι ο πιο φιλικός και ικανός εραστής..

Αδελφή ψυχή με --> Κουνέλι
Ερωτική συμβατότητα με --> Τίγρη, Αλογο
Σε αντίθεση με --> Δράκο
Σε ερωτικό πόλεμο με --> Πετεινό
Κοινό στόχο με --> Γουρούνι

Στον έρωτα χρειάζεται: Κάποιον να εμπιστευτεί
Στον έρωτα μισεί: Την κακία και την αδικία
Το "ανάβει": το χαλάρωμα δίπλα στη φωτιά, οι δημόσιοι χώροι, οι γούνες

Συμβατότητα του Σκύλου με τα άλλα Κινέζικα Ζώδια. Οσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο καλύτερα:
Με Αλογο: 90%
Με Τίγρη: 90%
Με Γουρούνι: 80%
Με Φίδι: 80%
Με Σκύλο: 80%
Με Ποντικό: 70%
Με Κουνέλι: 60%
Με Βουβάλι: 60%
Με Πρόβατο: 50%
Με Πετεινό: 50%
Με Πίθηκο: 40%
Με Δράκο: 30%


[12] Γουρούνι Κινέζικο Ωροσκόπιο - Γουρούνι 
(Γιν-θηλυκή Φύση)
Κινέζικο Ωροσκόπιο - Γουρούνι
Το Γουρούνι είναι το δωδέκατο και τελευταίο Κινέζικο Ζώδιο του Κινέζικου Ωροσκοπίου. Συμβολίζει την γονιμότητα, την αλήθεια και την καλοτυχία. Οι Κινέζοι δίνουν το βραβείο ειλικρίνειας στο Γουρούνι. Πράγματι τα Γουρούνια θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την ευτυχία με όπλα την εντιμότητα, την ειλικρίνεια και την υπομονή τους. Τους αρέσει να απομονώνονται ειδικά όταν δουλεύουν ή ασχολούνται με κάτι σημαντικό. Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να κάνεις ένα Γουρούνι να αισθανθεί άνετα μαζί σου αλλά όταν τα καταφέρεις θα ανακαλύψεις μια ζεστή καρδιά που θα σε υποστηριξει όποτε χρειαστεί. Τα Γουρούνια είναι γενικά φιλειρηνικά και τους αρέσει να βρίσκονται στην φύση. Έχουν οικολογικές ανησυχίες και προτιμούν να ζουν στην ύπαιθρο παρά σε μεγάλες πόλεις.
Σύμβολο Κινέζικης Αστρολογίας: Σύμβολα Κινέζικης Αστρολογίας - Γουρούνι, Ο Χοίρος Ο Χοίρος
Τυχερό Πετράδι: Ρουμπίνι
Πολύτιμο λουλούδι: Χρυσάνθεμο
Συμπαντικό στοιχείο: Μέταλλο
Φύση: Γιν (θηλυκή)

Μαγικοί αριθμοί: Ένα, δύο

Ενδιαφέροντα δεδομένα για το Γουρούνι:
Τυχερές Ώρες: 9:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.
Σημείο του Ορίζοντα: Βόρεια (Β), Βορειοδυτικά (ΒΔ)
Εποχή: Φθινόπωρο - Κρύα Εποχή
Μήνας: Νοέμβριος
Μαγικά Χρώματα: Κόκκινο, Ασπρο
Αντίστοιχο Δυτικού Ωροσκοπίου: Σκορπιός
Φαγητά: Φρούτα
Συσχετισμένες Χώρες: Σουηδία, Αυστραλία, Ρωσία, Κίνα, Βραζιλία, Βενεζουέλα, Νιγηρία, Αίγυπτος
Διάσημα Γουρούνια: Γούντι Αλεν, Ερνεστ Χεμινγουέι, Αλφρεντ Χίτσκοκ, Ελτον Τζον, Στίβεν Σπίλμπεργκ

Φεγγάρι και Γουρούνι
Το Φεγγάρι πρόσδίδει στο Γουρούνι το χαρακτηριστικό της έντονης προσωπικότητας. Τα άτομα αυτά έχουν τρομερές νοητικές ικανότητες αλλά και μια τάση να βλέπουν τους άλλους αφ'υψηλού.. Η Σελήνη κάνει τους ανθρώπους Γουρούνια εκδικητικούς, με ισχυρή μνήμη και έντονα πάθη. Είναι τόσο πεισματάρηδες που μπορούν να πικράνουν τους γύρω τους εύκολα αλλά στη πραγματικότητα οι προθέσεις τους είναι αγνές. Υπάρχουν επίσης τάσεις αυτοκαταστροφής, ζήλειας και καχυποψίας..

Λέξεις κλειδιά για το Γουρούνι:
[+] Έντιμος, Κοινωνικός, Υπομονετικός, Πλεονεκτημα, Ειρηνικός, Ταλέντο, Ευαισθησία, Καλαισθησία, Σεξουαλικότητα, Φιλοξενία, Αλτρουισμός
[-] Αποχώρηση, Συντηρητικός, Περηφάνεια, Στρατιωτικός, Απαισιοδοξία

Η Ντουάν Μινχ, η διάσημη Κινέζα Αστρολόγος λέει για το Γουρούνι:"..οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε χρονια του Γουρουνιού είναι δυνατοί και ηγετικοί. Σε ότι κάνουν, τους αρέσει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το Γουρούνι είναι ένα Κινέζικο Ζώδιο που δύκολα θα υποχωρήσει. Έχει τρομερή αποφασιστικότητα και είναι έντιμο. Έχει λίγους αλλα πιστούς φίλους με τους οποίους δένεται για μια ζωή. Αυτοί που έχουν φίλους Γουρούνια θεωρούνται τρομερά τυχεροί. Το Γουρούνι δεν μιλάει πολύ και του αρέσει να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα. Επίσης, λατρεύει να μελετάει και να είναι πληροφορημένο για τα τεκτενόμενα. Μισεί τους καυγάδες και τις μάχες αλλά θα υπερασπιστεί με κάθε μέσον τους αγαπημένους του.."

Το Γουρούνι και ο έρωτας

Πιστό και έντιμο, αισθησιακό και σεξουαλικό το Γουρούνι χρειάζεται ανιδιοτελή αγάπη και θα γίνει ο απόλυτος βασιλιάς στον έρωτα..

Αδελφή ψυχή με --> Τίγρη
Ερωτική συμβατότητα με --> Κουνέλι, Πρόβατο
Σε αντίθεση με --> Φίδι
Σε ερωτικό πόλεμο με --> Πίθηκο
Κοινό στόχο με --> Σκύλο

Στον έρωτα χρειάζεται: Αφοσίωση, Φυσική αγάπη
Στον έρωτα μισεί: Τον ανταγωνισμό, την παραβίαση των κανόνων
Το "ανάβει": Το τζακούζι, το αφρόλουτρο, τα αφροδισιακά φαγητά

Συμβατότητα του Γουρουνιού με τα άλλα Κινέζικα Ζώδια. Οσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο καλύτερα:
Με Κουνέλι: 100%
Με Πρόβατο: 100%
Με Σκύλο: 80%
Με Τίγρη: 80%
Με Αλογο: 70%
Με Δράκο: 70%
Με Ποντικό: 70%
Με Βουβάλι: 70%
Με Πετεινό: 60%
Με Πίθηκο: 50%
Με Γουρούνι: 50%
Με Φίδι: 30%
Αρθρογράφος : Anonymous ~ Να 'χεις το Νού σου

Το Άρθρο Τα 12 Ζώδια του Κινέζικου Ωροσκοπίου δημοσιεύθηκε απο την/τον Anonymous τη/ν Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011. Άφησε αν θές το σχόλιο σου. Υπάρχουν 2 Σχόλια: δημοσιευμένα στο Άρθρο :Τα 12 Ζώδια του Κινέζικου Ωροσκοπίου
 
:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

2 σχόλια:

  1. Έχει τάξη στις έννοιες και για τον λόγο αυτό είναι μία άριστη βάση για περαιτέρω έρευνα.thnk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Best Blogger TipsΕπιλογές - Προσθέστε εικόνες και επεξεργαστή τε το μήνυμά σας με τις εξής εντολές.

Εικόνα - [im]εικόνα εδω[/im]
Χρώματα - [co="red"]κείμενο εδω[/co] - Αλλάξτε το red-κόκκινο στο χρώμα που θέλετε.
Κυλιόμενο κείμενο - [ma]κείμενο σας εδώ[/ma]