Fireball Update for October 30/31 + Happy Halloween! Ѽ 2011

 

Α.Τ.Ι.Α. 30.10.2011 Tomé, Chile 

Α.Τ.Ι.Α. 30.10.2011 Banfield


 

Α.Τ.Ι.Α. 10.2011 Melbourne, Australia 

Α.Τ.Ι.Α. 19.09.2011 Sevastopol, Ukraine 

Iceman: Τα μυστικά του άνθρώπου από τους πάγους


"Iceman" ονόμασαν μια μούμια ανθρώπου που ανακαλύφθηκε το 1991 στις Άλπεις του Τιρόλο σε έναν παγετώνα στην κοιλάδα Ötztal Similaun σε υψόμετρο 3200 μέτρων.
Η μούμια, σύμφωνα με την μέθοδο της ραδιοχρονολόγησης είναι περίπου ......
 

Η μυστηριώδης σκόνη γύρω από μαύρες τρύπες προέρχεται από συγκρούσεις μικρών σωμάτων

Πυκνά σύννεφα σκόνης σε σχήμα χοντρού ντόνατ που επισκιάζουν κάποιες μαύρες τρύπες, θα μπορούσαν να οφείλονται σε συγκρούσεις ανάμεσα σε πολύ γρήγορους πλανήτες και αστεροειδείς, λένε Βρετανοί αστρονόμοι.

Μια «φωτεινή ηχώ» της σκόνης που φωτίζεται από ένα κοντινό αστέρι καθώς αυτό έγινε 600.000 φορές πιο φωτεινό από ό,τι ο Ήλιος μας τον Ιανουάριο του 2002. Συγκρούσεις από μικρότερα αντικείμενα, όπως αστεροειδείς ή μικροί πλανήτες κοντά σε μια υπερβαρέα μαύρη τρύπα θα μπορούσαν να απελευθερώσουν πολλή σκόνη.
 

Σφηνώθηκε σε… κουφάλα δέντρου

Δεν αποκάλυψε πώς τα κατάφερε στους πυροσβέστες Ο άνδρας που βλέπετε στις φωτογραφίες κατάφερε να σφηνωθεί σε μια κουφάλα στον κορμό ενός δέντρου, αλλά…δε θέλησε να πει στους πυροσβέστες που πήγαν στο σημείο πώς βρέθηκε εκεί!

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν 90 λεπτά για να τον απελευθερώσουν, κόβοντας ένα μεγάλο κλαδί. Ο άνδρας στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της περιοχής στο Orange County της Καλιφόρνιας δήλωσε: «Δε γνωρίζουμε πώς ο άνδρας βρέθηκε μέσα στο δέντρο, ούτε μας εξήγησε κι εκείνος τίποτα επ’ αυτού».
 

26 μυστήρια... Το πρόβλημα του συμπαντικού ορίζοντα

2. Το πρόβλημα του συμπαντικού ορίζοντα

Το σύμπαν μας φαίνεται πως είναι απροσμέτρητα ομοιογενές. Εάν κοιτάξει κανείς το διάστημα από τη μία άκρη του ορατού σύμπαντος έως την άλλη άκρη, θα δει ότι η μικροκυματική ακτινοβολία υποβάθρου που γεμίζει τον κόσμο έχει παντού σχεδόν την ίδια θερμοκρασία. Αυτό ίσως δε φαίνεται παράξενο εκτός εάν σκεφτεί κανείς ότι οι δύο άκρες απέχουν μεταξύ τους περίπου 28 δισεκατομμύρια έτη φωτός και πως το σύμπαν μας έχει ηλικία μόνο 14 δισεκατομμύρια χρόνια.
 

Πιθανότατα δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση...

Αλλά καλύτερα να μη σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει!

Αναστείλετε για λίγο τη δυσπιστία σας και φανταστείτε ότι συμμετέχετε ως μυστικός πράκτορας σε κάποιο εμπιστευτικό στρατιωτικό εγχείρημα στο οποίο πρόκειται να ταξιδέψετε πίσω στο παρελθόν στη χρονιά 1894. Προς έκπληξή σας, το ταξίδι πετυχαίνει! Και τώρα, καθώς απομακρύνετε από τα μάτια σας τη μαγική σκόνη του ταξιδιού στο χρόνο, ανακαλύπτετε πως βρίσκεστε στην άκρη ενός βαυαρικού χωριού που είναι κρυμμένο σε μια σκοτεινή περιοχή στα προάστια της πόλης και ακούτε τις φωνές στρατιωτών του δεκάτου ένατου αιώνα να αναμειγνύονται ατμοσφαιρικά με ήχους από εκκλησιαστικές καμπάνες.
 

Οδηγίες για επίδοξους φωτογράφους φαντασμάτων!

Πώς να εντοπίσετε και πώς να φωτογραφήσετε ένα φάντασμα
Orb σε φωτογραφία και μεγέθυνση

Πιστεύετε στην ύπαρξη των φαντασμάτων; Σας αρέσει να εξερευνάτε μυστηριώδη μέρη με τη φωτογραφική σας μηχανή, ελπίζοντας να αποτυπώσει κάποιο δείγμα που να υποστηρίζει την πεποίθηση ότι υπάρχουν φαντάσματα; Σας έχει τύχει να παρατηρήσετε σε κάποια φωτογραφία μια περίεργη μορφή και από τότε περιμένετε με το φλας σε ετοιμότητα πότε θα σας ξανακάνει αισθητή την παρουσία της; Το κυνήγι φαντασμάτων είναι μια δημοφιλής ασχολία για πολλούς ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Μερικά μικρά μυστικά μπορεί να βοηθήσουν ώστε οι κόποι σας να μην πάνε χαμένοι και η φωτογραφική σας μηχανή να αποτυπώσει επιτέλους έναν ‘επισκέπτη από το υπερπέραν’. Ακόμα και αν η όλη ιστορία με την ύπαρξη των φαντασμάτων σας φαίνεται ως ένας μύθος, οι παρακάτω συμβουλές μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε έστω και για λίγο, ως ένας από την παρέα των ‘Ghost Busters’!
 

Τα 10 μεγαλύτερα μυστήρια του Νου και της Ζωής


Ζούμε σε έναν κατά το μεγαλύτερο μέρος άγνωστο και ίσως κάπως μυστηριώδη κόσμο, προσπαθώντας από τις πιο μακρινές στιγμές του παρελθόντος να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά του, που είναι και τα μυστικά της ύπαρξής μας. Χιλιάδες είναι τα ερωτήματα που έχουν διατυπωθεί ανά τους αιώνες, κάποια από αυτά απαντήθηκαν, κάποια άλλα όχι. Πολλές φορές δε φαίνεται, πως μια απάντηση γεννάει και νέα ερωτήματα. Κάπως έτσι έγινε και με το νου του ανθρώπου. Βαδίζοντας στον 21ο αιώνα η σύγχρονη επιστήμη έχει προσεγγίσει σε μεγάλο βαθμό την κατανόηση νοητικών λειτουργιών, που πριν από μερικούς αιώνες φαινόντουσαν ερωτήματα που θα παρέμεναν για πάντα μυστηριώδη. Τα έχει όμως απαντήσει, ή απλά άνοιξε το κουτί της Πανδώρας;
 

Επιστήμη: τα 10 πιο υπέροχα πειράματα φυσικής που έγιναν ποτέ!

Το πείραμα του Γαλιλαίου με την πτώση αντικειμένων

Ο Robert P. Crease, μέλος του τμήματος φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης στο Stony Brook και ιστορικός στο Εθνικό Εργαστήριο του Brookhaven, είχε ζητήσει σε έναν αριθμό φυσικών επιστημόνων να κατονομάσουν τα πιο υπέροχα πειράματα όλων των εποχών. Με βάση το κείμενο του George Johnson που δημοσιεύτηκε στο New York Times θα δούμε στη συνέχεια τα 10 πειράματα που ήρθαν πρώτα σύμφωνα με την παραπάνω έρευνα.
 

Το χαμένο νόημα του Halloween


Halloween, Παραμονή των Άγιων Πάντων, Ημέρα των Νεκρών, Samhain. Όποιο όνομα κι αν έχει, αυτή η ιδιαίτερη νύχτα που προηγείται της ημέρας των Άγιων Πάντων (1η Νοεμβρίου) έχει θεωρηθεί για αιώνες ως μια από τις πιο μαγικές νύχτες του χρόνου. Μια νύχτα με δύναμη, όταν το πέπλο που διαχωρίζει τον κόσμο μας από τον άλλο κόσμο είναι πιο λεπτό από ποτέ.
 

Τα ποιο παράξενα τοπία στον πλανήτη..


Απίστευτες εικόνες βγαλμένες από την φαντασία ενός δημιουργού...

Διαφορετικά μέρη, διαφορετικές χώρες, το ίδιο συναίσθημα βγάζουν.. ηρεμία του μυαλού...
Δείτε τα ...
 

Οι πιο περίεργοι θάνατοι στην ιστορία !!!

Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι κάτι τόσο ακίνδυνο όσο μια οδοντογλυφίδα ή ένας φελλός μπορεί να αποδειχθούν μοιραία;

Παρακάτω παρουσιάζονται οι 20 πιο περίεργες αιτίες θανάτου ιστορικών προσώπων.
 

Α.Τ.Ι.Α. 10.2011 Scottsdale, AZ 

2 θεάσεις Α.Τ.Ι.Α. απο 2 "Celebrities", τον Billy Ray Cyrus και τη Victoria Beckham μέσα σε μια βδομάδα (10.2011)

2 Celebrity UFO Sightings in 1 Week - Billy Ray Cyrus and Victoria Beckham

 
Sheilaaliens
 

Καρκίνος Μαστού και η Ροζ Κορδέλα


1
Κάθε χρόνο ο Οκτώβριος είναι ο μήνας του Breast Cancer Awareness Month και η Αμερική βρίσκεται σε μια ροζ θάλασσα από ακτή σε ακτή. Από ροζ κορδέλες έως ροζ προϊόντα, φιλανθρωπίες και ροζ celebrities. Είναι τραγικό αλλά λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν την σκοτεινή ιστορία του Breast Cancer Awareness Month (BCAM) και τους παίκτες που κατευθύνουν τους ανθρώπους και τα χρήματα μακριά από την εύρεση μιας πραγματικής θεραπείας, ενώ καλύπτουν τους
 

Ο μύθος του Προμηθέα... Το μέλλον γράφεται στο παρελθόν


Γράφει ο Σωτήρης Γλυκοφρύδης


Ο Προμηθέας θεωρείο τιτάνας, δηλαδή ον με υπερβατικές δυνάμεις. Η καταγωγή του προκύπτει μάλλον Ασιατική. Πατέρας του ήταν ο Ιαπετός, γιος του Ουρανού και της Γαίας, συγγενής δηλαδή του Δία, και μητέρα του η Ωκεανίδα Ασία ή Θέμις ή Αίθρα ή Κλυμένη. Γλωσσολογικά, το όνομα του πατέρα του, αβέβαιου ετύμου, παραπέμπει στην ορμή και την ταχύτητα, και της μητέρας του στο ένδοξο και ξακουστό πέραν της Ελλάδας χώρο.
 

Κέλσος “Αληθής Λόγος” 4-5


13A
Είναι ανάγκη τώρα να αναφερθώ λεπτομερειακά σ’ όλους όσους έχουν να μας παρουσιάσουν εξαγνισμούς ή λυτρωτικά άσματα ή ξόρκια ή κρότους ή δαιμονικά σχήματα και κάθε είδους αντίδοτα είτε από αριθμούς είτε από λίθους ή εσθήτες ή φυτά ή ρίζες; Έχω δει πάντως χριστιανούς ιερείς να κρατούν βιβλία βαρβαρικά, γεμάτα ονομασίες δαιμόνων και μαγγανείες. Όλα τούτα είναι για κακό· τίποτα το ωφέλιμο δεν υπόσχονται oι άνθρωποι αυτοί.
 

Music is life... : "Latinoamérica"


Το τραγούδι μας γ' αυτη τη βδομάδα :
Latinoamérica απ' τους Calle 13 (Συμμετέχουν οι σπουδαίες Totó La Momposina από την Κολομβία, Susana Baca από το Περού και María Rita από τη Βραζιλία.)
(Entren Los Que Quieran)

 

Α.Τ.Ι.Α. 29.10.2011 Tucson, AZ

UFO Orb Leaves the Mountain - Tucson, AZ - Oct. 29, 2011 [version 1]Mt. Lemmon, Tucson, AZ

Pretty cool.
To skip past my opening apology goto 01:05
to skip past all of my talking and just see the UFO video goto 03:29
Like I said, HD version up A.S.A.P. probably by tomorrow. me-ow.
camera make/model: Sony Handycam Hi-8 - CCD-TR416 NTSCUFO Orb Leaves the Mountain - Tucson, AZ - Oct. 29, 2011 [version 2 HD]

Sheilaaliens
 

10 μέρη του κόσμου που δεν μπορείς να επισκεφτείς


Δείτε τα 10 μέρη που κανένας δεν μπορεί να πάει, εκτός και αν έχει ειδική άδεια…

 

Η Γαία εκφραζεται και αποκαλυπτει! / Ανώτερη Επικοινωνία μέσω του Furlong David
Εκτιμώ αυτή την ευκαιρία να εκφράσω μια αίσθηση της ύπαρξής μου σ’ εκείνους που διαβάζουν τούτες τις σελίδες. Πρέπει να αντιληφθείτε ότι το δικό μου επίπεδο αντίληψης και συνειδητότητας διαφέρει πολύ από το δικό σας. Όπως κι εσείς, αντιλαμβάνομαι το φυσικό μου σώμα, τη Γη, και συνδέομαι με αυτό, αλλά μπορώ να διερευνώ τη φύση της πραγματικότητας χωρίς να περιορίζομαι στη Γη.
 

Ήμουν κι εγώ στην ουρά της Πύλης για την ΕλλάδαΒρίσκεσαι στο κατώφλι της 5ης διάστασης, ας πούμε κάποιες δεκαετίες πριν το 2012 και ετοιμάζεσαι να ενσαρκωθείς. Βρίσκεσαι στην Εστία, στο τμήμα αναχωρήσεων. Ήδη έχεις διαχωριστεί από τον Ανώτερο Εαυτό σου που παραμένει λίγο πιο πίσω στην Εστία και έχεις στηθεί στην ουρά της πύλης που προορισμός της είναι η Ελλάδα. Κοιτάς δεξιά κι αριστερά και βλέπεις κι άλλες, παράλληλες με τη δική σου, σειρές για άλλους προορισμούς της Γης. 
 

Νέα απίστευτη φωτογραφία απο το διατημικό σκάφος Cassini : Κουαρτέτο Φεγγαριών


Βλεπουμέ τον Τιτάνα (τον μεγαλύτερο δορυφόρο του Κρόνου με 5.150 χλμ. διάμετρο) ,ακριβώς μπροστά του η Διώνη (με 1.123 χλμ. διάμετρο) , στα δεξια,στο τέλος των δαχτυλιδιών, βλέπουμε τη Πανδώρα (που έχει μόνο 81 χλμ διάμετρο) και αριστερά ανάμεσα στα δαχτυλίδια του Κρόνου (στη περιοχή Encke Gap) μετά βίας φαίνεται ο μικροσκοπικός Πάνας (28 χλμ).
Η φωτογραφία λήφθηκε στις 17.09.2011 απο απόσταση περίπου 1.3 εκ. χιλιόμετρα απ τη Διώνη.

saturn.jpl.nasa.gov
 

America’s Death Pornography Culture: Celebrating brutal deaths of Qaddafi and Saddam

(Here's American justice, while self-righteously touting democracy and human rights. What a farce and travesty of the truth. Who will be next? Foreign entities, or American protesters now being called internal terrorists? What a scam and scar on humanity. Beware. - Z)


The United States government and military revels in death and pornographic intimidation. The videos and photographs of howling Iraqis celebrating the hanging of Iraqi president Saddam Hussein after his U.S.-administered kangaroo court trial in Iraq and the physical abuse, alleged sodomizing, and execution of Libya’s Muammar Qaddafi by NATO-armed and directed rebels after his convoy in Sirte was reportedly struck by a U.S. drone-launched missile, exemplify America’s fixation with pornographic death scenes…
 

Πράγματα που δεν θέλουν να ξέρεις!!!

Κρύβεται μια μυστική κυβέρνηση πίσω απ τη FEMA ;Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης δημιουργήθηκε το 1976 για να χειριστεί εγχώριες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι η αποστολή της FEMA δεν είναι καλοπροαίρετη.

 

Russia Offers to Join with U.S. in Defense of the Earth Against Threats from Space
"Russia has offered the United States to participate in the global project "Strategic Defense of the Earth." The new method involves a combination of missile and space defense of the two powers together. The system will be directed not only against missiles as against asteroids and other extraterrestrial bodies. According to NASA, in threatening proximity to the Earth is now 981 space object."
http://www.utro-russia.ru/video.html?vid=35952
(translated via http://translate.google.com)
Here is a full-length version of the news video:
http://rutube.ru/tracks/4953495.html?v=b69980bb9f9ae90d205d5473245f7d6a
-------------
French meteor observer database: http://www.boam.fr

Sheilaaliens
 

Λογική… είναι η τρέλα των πολλών !


IMG_0757
Στη φιλοσοφία, λογική * (από το ελληνικό λόγος) είναι η ικανότητα ή η διαδικασία μέσω της οποίας οι άνθρωποι κάνουν σκέψεις, ιδιαίτερα αφηρημένους συλλογισμούς υψηλού επιπέδου, καθώς και ο κλάδος της επιστημολογίας ο οποίος ερευνά συστηματικά αυτή τη διαδικασία. Πολλοί διανοητές έχουν μελετήσει τη λογική, και οι διάφορες απόψεις σχετικά με τη φύση της μπορεί να μην είναι συμβατές μεταξύ τους. Αυτά λέει το λεξικό σχετικά με το τι είναι λογική. Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω είναι πως στο πεδίο της λογικής βρίσκονται οι λέξεις και τα συναισθήματα.
 

Αθανασία: ποια είναι η φύση της σύμφωνα με τις Ουπανισάντ;Κατά μέσον όρο η διάρκεια ζωής ενός ανθρώπου είναι περίπου 75 χρόνια. Αυτή μπορεί να φαίνεται αρκετά μεγάλη, ωστόσο η έρευνα για την επιμήκυνση της ζωής δεν σταματά ποτέ. Ίσως ένας πιο εσωτερικός στόχος είναι η αναζήτηση του κλειδιού της αθανασίας. Σχεδόν όλοι οι πολιτισμοί έχουν μύθους και παραδόσεις για άτομα που έψαχναν για την παροιμιώδη «πηγή της νεότητας», ή ακόμη για άτομα που τη βρήκαν. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι γνωρίζουν τα μυστικά της αθανασίας και τον τρόπο που ο καθένας θα μπορούσε να την κερδίσει. Μια κοντινή ματιά στις Ουπανισάντ μπορεί να αποκαλύψει τον τρόπο, που η φύση της αθανασίας αντιμετωπίζεται από την οπτική του Ινδουισμού. (Οι Ουπανισάντ είναι αρχαία φιλοσοφικά σχόλια, ερμηνείες και μελέτες επάνω στα αρχαϊκά μυστικιστικά βεδικά κείμενα κομμάτι της φιλοσοφίας «Βεδάντα»).
 

Η ιστορία του απείρου - απεριόριστη, άχρονη και ατελείωτη


Το άπειρο έχει απασχολήσει το ανθρώπινο μυαλό για χιλιάδες χρόνια.

Αποτελεί πρόκληση για θεολόγους και επιστήμονες το να το κατανοήσουν, να το τεμαχίσουν στα συστατικά του στοιχεία, να ανακαλύψουν εάν έχει σχήμα ή μέγεθος και τέλος να αποφασίσουν εάν ταιριάζει ή όχι στην κοσμοαντίληψη που θέλουμε να έχουμε για το σύμπαν.
 

Ένα παμπάλαιο μυστήριο της αντίληψης και η επίλυσή του


Το αίνιγμα του Molyneux

Τον περασμένο Απρίλιο (2011) ερευνητές κατάφεραν να επιλύσουν ένα αίνιγμα που σχετίζεται με την ανθρώπινη αντίληψη το οποίο είχε κάνει να απορήσουν φιλόσοφοι και επιστήμονες από τότε που πρωτο-διατυπώθηκε, πριν από 323 χρόνια, από έναν Ιρλανδό πολιτικό σε ένα γράμμα προς τον φιλόσοφο John Locke. Φαντάσου, έγραφε ο Molyneux στον μεγάλο Βρετανό στοχαστή, ότι ένας άνθρωπος που είναι εκ γενετής τυφλός και έχει μάθει να αναγνωρίζει αντικείμενα (π.χ. μια σφαίρα και έναν κύβο) μόνο μέσω της αίσθησης της αφής, ξαφνικά αποκτάει την όρασή του. Το αίνιγμα είναι, συνέχιζε στο γράμμα του, «εάν θα μπορούσε μέσω της όρασής του και πριν τα πιάσει, να γνωρίσει ποια είναι η σφαίρα και ποιος είναι ο κύβος». Το ερώτημα το είχε θέσει ο Molyneux στον John Locke παίρνοντας αφορμή από τη γυναίκα του, που ήταν τυφλή.
 

26 μυστήρια που δεν λύνονται και τόσο εύκολα... Το φαινόμενο placebo


Όσο κι αν παλεύουμε να καταλάβουμε τον κόσμο, υπάρχουν ακόμα μυστήρια που δεν μπορούμε να λύσουμε. Στο αφιέρωμα αυτό θα παρουσιαστούν είκοσι έξι από τα πιο δύσκολα τέτοια μυστήρια. Η επίλυση οποιουδήποτε από αυτά, θα μπορούσε να αποκαλύψει σημαντικές αλήθειες για τον κόσμο μας.

Μην το προσπαθήσετε σπίτι σας. Πολλές φορές στην ημέρα και για πολλές ημέρες προκαλείτε πόνο σε κάποιον. Ελέγχετε τον πόνο με μορφίνη μέχρι την τελευταία ημέρα του πειράματος, όπου αντικαθιστάτε την μορφίνη με αλατούχο διάλυμα. Μαντέψτε: το αλατούχο διάλυμα θα κάνει τον πόνο να εξαφανιστεί!

Αυτό είναι το φαινόμενο placebo:

 

Alien Base Found At Chinese Pyramid


Nine university scientists gaped upwards at the gigantic, prehistoric pyramid that had no right to exist

A team of daring Chinese researchers, digging into the ancient mysteries of the origin of their country, have come to the inescapable conclusion that 12,000 years ago an interstellar, supreme alien race used much of the northern and central Chinese regions as massive Earth bases.
 

Α.Τ.Ι.Α. 26.10.2011 City of Pomona, CA - Claremont, CA
On Wednesday 10/26/11 around 8pm. between the City of Pomona, CA and Claremont, CA, approximately 10 or more bright orange lights traveled in the dark sky. They seemed to move straight following each other and then eventually began moving upward higher into the skyy until they dissappeared. They were visible for a good 5 or 7 minutes from the moment we saw them. Not sure what they were but very well could have been UFOs.

El Miercoles, 26 de Octubre del 2011 a eso de las 8:00 pm de la noche, presenciamos una serie de luces brillantes color naranja. Eran approximadamente 10 o mas luces, viajando en linea recta siguiendose una a otra y despues elevandose poco a poco mas arriba hasta desaparecer. El espectaculo duro unos 5 a 7 minutos. No hay confirmacion de que fue, pero creemos que posiblemente fueron OVNIs.
 

Α.Τ.Ι.Α. 23.10.2011 Russia
Jaime Maussan's TV report about UFO activity over Russia on Sunday, 23rd October 2011.
In Spanish with English subtitles.
 

Οι Δύο Φατρίες Που Κυβερνούν Τον Πλανήτη ! Β’


ATF-Logo2
ΟΙ ΝΑΪΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣΚατά το Μεσαίωνα, μια ομάδα μοναχών-πολεμιστών –όλοι τους ευγενικής καταγωγής– ταπεινώθηκαν μπροστά στον Θεό και τον Πάπα, και αφιέρωσαν το τάγμα τους, των Ιπποτών του Ναού, στην υπηρεσία της Εκκλησίας της Ρώμης. Έγιναν γνωστοί ως οι Προστάτες του Χριστού.
 

Conversations with Dr. Steven Greer : The Science of Consciousness (28.10.2011)


World Puja Network Show - October 28, 2011

- Conversations with Dr. Steven Greer -

THE SCIENCE OF CONSCIOUSNESS
Guest: Marilyn Gewacke, Ph.D.

Dr. Greer will continue his discussion of transdimensional sciences with Marilyn Gewacke, Ph.D.. Both have fascinating personal and group experiences to share that will enlighten this subject. They will focus on the Science of Consciousness and how the instrument of the mind and body are used in CSETI expeditions and other contexts. These sciences involving remote viewing, the electrical nature of the heart and brain, the body of light are increasingly the sciences of now but are definitely the sciences of the future. Let's take a glimpse into that future.

 

Η Έρις, ο τέλειος δίδυμος του Πλούτωνα


Αν και η αινιγματική Έρις στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος είναι πολύ πιο πυκνή και ακόμη πιο παγωμένη από τον Πλούτωνα... οι δύο μακρινοί νάνοι πλανήτες αποτελούν σχεδόν τέλειους διδύμους, καθώς έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος, όπως δείχνουν για πρώτη φορά νέες ακριβέστερες αστρονομικές μετρήσεις, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
 

5 αστικοί θρύλοι του υπερφυσικού


Οι αστικοί θρύλοι ή μύθοι (urban legend) αποτελούν ιστορίες ή θρύλοι -συνήθως φανταστικών- γεγονότων που διαδίδονται μαζικά. Εναλλακτικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ευρέως διαδεδομένες φήμες. Ωστόσο, δεν είναι απαραιτήτως δημιουργήματα της φαντασίας, καθώς αρκετοί θρύλοι στηρίζονται σε πραγματικά γεγονότα.Κάποιοι αστικοί θρύλοι έχουν καταφέρει να επιβιώσουν για αρκετά χρόνια με μικρές παραλλαγές. Το περιεχόμενο τους ποικίλει και περιλαμβάνει συχνά στοιχεία τρόμου ή καλλιέργειας κάποιου φόβου. Παραδείγματα τέτοιων θρύλων είναι η ύπαρξη κροκοδείλων στους υπονόμους της Νέας Υόρκης, το ότι το σώμα του Walt Disney είναι παγωμένο σε θάλαμο κρυογενετικής, ο κίνδυνος τύφλωσης λόγω αυνανισμού, το πώς η ελληνική δεν έγινε επίσημη γλώσσα των ΗΠΑ, το Hellenic Quest κ.ά.

Σας παρουσιάζουμε 5 ιστορίες που επαναλαμβάνονται γύρω από φωτιές ή σε πάρτι σε όλο τον κόσμο.
 

Spirit Consultations - Mark Anthony 26.10.2011 (Coast to Coast am))

Mark Anthony, the "Psychic Lawyer," a medium who specializes in communication with spirits, made his debut on the show. He sometimes uses his psychic skills on his cases as a criminal defense attorney, and some of his legal clients have sought him out for his psychic edge, he noted. Interestingly, he's found that most of his clients who have addiction or impulse problems that have gotten them into trouble with the law, experienced the death of a loved one, and never fully dealt with the grieving process. This had led them to self-medicate or seek out adrenaline highs such as from shoplifting, he explained. The grieving process means accepting the reality of the death, and finding peace with it, he added.
In one of his cases as a medium, he gave a reading to a woman whose young son had been murdered by a sex offender. First, the boy's spirit came through, with a beautiful energy, but all of a sudden, the energy changed and darkened. The killer, who had been executed, came through asking for forgiveness. The boy then said, 'we must forgive him. Here, he isn't evil,' Anthony recounted. He believes there are different planes on the Other Side. For instance, a father who killed his children was in a lower realm than his kids-- they could visit him if they chose, but he couldn't ascend up to their location, he said.
Spirits are always surrounding the living-- at any time there could be as many as 50-60 spirits around us, and we are never alone, Anthony declared. He also talked about how world leaders have consulted with psychic advisors. One of the most influential was Jeane Dixon, who advised FDR, John Kennedy, Bobby Kennedy, and Richard Nixon. "What's really uncanny is that in 1956, she had a premonition that JFK would be elected...and that he'd die in office," he reported.
 

Remote Viewing Update - Paul H. Smith 26.10.2011 (Coast to Coast am)
First hour guest, remote viewing instructor and technical dowsing practitioner Paul H. Smith shared updates. Remote viewers use a specific protocol to gather information and observations about a location or object, distant or hidden from them, he explained. Learning the technique can also enhance a persona's intuition and help them distinguish between "noise and signal," he continued. Smith said he's been conducting experiments which suggest that the act of remote viewing can effect random event generators (machines thought to detect changes in group consciousness).
News segment guest: Jeff Nelken
Βίντεο απ τον :  
 

10 ιστορίες με απαγωγές από εξωγήινους !!!


Έρχονται στη Γη οι εξωγήινοι και κάνουν πειράματα σε ανυποψίαστους ανθρώπους; Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου!

Διαβάστε τις 10 πιο διάσημες περιπτώσεις απαγωγής από εξωγήινους που έχουν καταγραφεί. 


1. The Allagash Waterway Abduction (Η Απαγωγή στο Allagash) 

Μια από τις πιο διάσημες περιπτώσεις απαγωγής από εξωγήινους είναι η Allagash Waterway Abduction, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πολιτεία Maine το 1976. Οι δίδυμοι Jack και Jim Weiner και οι φίλους τους Chuck Rak και Charlie Foltz ήταν καλλιτέχνες. Είχαν κάνει ένα ταξίδι και αποφάσισαν το βράδυ να ψαρέψουν, έτσι άναψαν μια μεγάλη φωτιά στις όχθες της λίμνης Eagle και ήταν στα κανό τους, όταν παρατήρησαν ένα πολύ φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό.
 

Λύθηκε το μυστήριο του τρυποκάρυδου!

Κινέζοι επιστήμονες ανακάλυψαν πώς χτυπά το ράμφος του χωρίς να παθαίνει κρανιογκεφαλικές βλάβες
Λύθηκε το μυστήριο του τρυποκάρυδου!
Παρά τις δυνάμεις των 1.000G που ασκούνται κατά τη διαδικασία του τρυπήματος του κορμού, ο τρυποκάρυδος συνεχίζει απτόητος
Λονδίνο
Το ενδιαφέρον κινέζων ειδικών κέντρισε ο τρυποκάρυδος με τα καμώματά του: οι ερευνητές βάλθηκαν να ανακαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο το χαριτωμένο πουλί χτυπάει με μανία το ράμφος του στον κορμό του δέντρου χωρίς να παθαίνει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.
 

Οι αποδημητικοί δεινόσαυροι

Οι καμαρόσαυροι μετανάστευαν εποχιακά όπως τα σύγχρονα πτηνά


Λονδίνο 

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανακάλυψη έκαναν αμερικανοί επιστήμονες. Μελετώντας ευρήματα από δεινοσαύρους που ζούσαν στις κεντρικές περιοχές των ΗΠΑ διαπίστωσαν ότι κάποια είδη όπως οι καμαρόσαυροι μετανάστευαν εποχιακά με τρόπο ανάλογο που το κάνουν τα σύγχρονα αποδημητικά πτηνά. 

 

Κάστρο από παιδικά δόντια!!!


baby teeth-miastala
Τέχνη και Επιστήμη ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα έργο που απαιτεί 12.000 παιδικά δόντια. Άλλη μια παράνοια. Το θέμα των βλαστικών κυττάρων (stem-cells) έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις σχετικά με την επιστημονική και ηθική νομιμοποίησή τους καθώς και τη χρήση τους. Αυτή τη φορά ένα «κάστρο» φτιαγμένο εξ’ολοκλήρου από παιδικά δόντια έρχεται να αναθερμάνει την συζήτηση αυτή και να προβληματίσει.
 

Strange/Significant Fireballs (UFOs?) of October 2011

 

Η υπόγεια μυστική βάση της Dulce του Νέου Μεξικού!


Η Archuleta Mesa

Dulce_Sign.jpg

Ισπανοί εξερευνητές στα μέσα του δέκατου έκτου αιώνα ήταν οι πρώτοι Ευρωπαίοι που πραγματοποίησαν εξερευνητικές αποστολές στα Νοτιοδυτικά της Βόρειας Αμερικής. Ανάμεσα στα φαράγγια, τα οροπέδια, τους πέτρινους πύργους και τις καμάρες, οι εξερευνητές παρατήρησαν γεωμορφές που έμοιαζαν σαν οροπέδια, μόνο που ήταν μικρά σε διαστάσεις και απομονωμένα. Έδωσαν την ονομασία mesa σε αυτούς τους γεωλογικούς σχηματισμούς, που σημαίνει τραπέζι στην ισπανική γλώσσα, γιατί θεώρησαν οτι οι γεωμορφές αυτές έμοιαζαν με τραπέζια, με τις ομαλές και επίπεδες κορυφές τους και τις απότομες πλαγιές τους γύρω-γύρω.
 

Μελχισεδέκ: Ο Αθάνατος Αρχιερέας

Εισαγωγή

Η Γένεση, το πρώτο βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης, είναι ένα βιβλίο που περιέχει πολλά μυστήρια και έχει προκαλέσει πλήθος ερωτηματικών στους Θεολόγους και τους ερευνητές. Ένα από αυτά είναι η αμφιλεγόμενη, μυστηριώδης προσωπικότητα του Μελχισεδέκ, του ιερέα – βασιλιά που συνάντησε τον Άβραμ και του πρόσφερε την ευλογία του. 

Alien Footage & UFO Update - Peter Davenport 25.10.2011 (Coast to Coast am)First hour guest, Peter Davenport of the National UFO Reporting Ctr. commented on purported alien footage recorded in a region of the Amazon rainforest. The 43 second clip shows an object in the background which resembles a 'grey' alien that appears to move, yet the children in the foreground don't seem to be paying any attention to it, he noted. Further analysis of the footage is posted here. Davenport also spoke about his own recent UFO sighting in Harrington, WA, in which he saw a bizarre purplish light streak across the sky.


 

Mayan documentary filmmakers offer photo as proof of ET
Photo of a sculpture that alledgedly proves ET contact (credit: The Wrap/Raul Julia-Levy)

In September, we published a story about a documentary that will be released in 2012 titled Revelations of the Mayans 2012 and Beyond. The filmmakers claim this documentary will provide evidence that the Mayans had contact with extraterrestrials.There is a new development with this story.

 

Λύθηκε το μυστήριο του πρώτου σουπερνόβα


Λονδίνο

Χρησιμοποιώντας δεδομένα από τέσσερα διαστημικά τηλεσκόπια ομάδα επιστημόνων έλυσε έναν από τους παλαιότερους αστρονομικούς γρίφους. Διαπίστωσε γιατί ο πρώτος σουπερνόβα που παρατήρησε ο άνθρωπος είχε μοναδικά χαρακτηριστικά. Ο σουπερνόβα RCW 86 είχε γίνει ορατός το 185 μ.Χ και έλαμπε στον ουρανό για οκτώ μήνες. 
 

Γαλαξιακές συγκρούσεις «παχαίνουν» τις μαύρες τρύπες


Λονδίνο

Έχει διαπιστωθεί ότι στο κέντρο των γαλαξιών βρίσκονται συνήθως υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες. Μια τέτοια μελανή οπή έχει μάζα εκατοντάδες ή και δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από αυτή ενός άστρου σαν τον Ήλιο.  

Αν και τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει πολλές παρατηρήσεις και ανακαλύψεις για τη λειτουργία τους εντούτοις δεν έχουν εντοπιστεί στοιχεία που να φωτίζουν τον μηχανισμό που προκαλεί τη διόγκωσή τους. Εχουν αναπτυχθεί διάφορες θεωρίες και η τελευταία που ανέπτυξε διεθνής ομάδα επιστημόνων είναι ότι οι υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες τροφοδοτούνται από τις συγκρούσεις γαλαξιών. 
 

Carlos Castaneda : Ένας Μυστήριος Άνθρωπος - Ένας αμφιλεγόμενος "γκουρού"...


Ο Κάρλος Καστανέντα (Carlos Cesar Salvador Arana Castaneda) (25 Δεκεμβρίου 1925 – 27 Απριλίου 1998) γεννήθηκε στο Περού και ήταν Αμερικανός ανθρωπολόγος και συγγραφέας. Ξεκινώντας το 1968 με τη δημοσίευση του Οι Διδασκαλίες του Δον Χουάν, ο Καστανέντα έγραψε μια σειρά βιβλίων που περιγράφει τη μαθητεία του στον παραδοσιακό Μεσο-αμερικανικό σαμανισμό.Τα 12 βιβλία του έχουν πουλήσει περισσότερα από 8 εκατομμύριααντίτυπα σε 17 χώρες. Τα βιβλία και ο Καστανέντα...

 

Καλαμπόκι, Δεν Υπήρξε Ποτέ


1
Χαμένος Παράδεισος. Εάν γινόταν κάποιο θαύμα και η Ανθρωπότητα άλλαζε τελείως την διατροφή της σε μια νύχτα – Η ίδια ερώτηση παραμένει – Έχουμε αλλάξει τόσο το περιβάλλον μας πέρα από το σημείο της ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ?
Αντίθετα με το λαϊκό πιστεύω που έχει καλλιεργηθεί από τους ανθρωπολόγους ότι η Γεωργία είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του ανθρώπου, υπάρχουν όλο και πιο πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι η ανθρωπότητα μπήκε στον δρόμο της καταστροφής όταν αγκάλιασε τις Αγροτικές Κοινωνίες.