Το Περού Απαγόρευσε για Δέκα Χρόνια τις Γενετικά Τροποποιημένες Τροφές!!!

|

Μνημειώδες, και ποιος το έκανε; το Περούύύύύ. Δεν το έκανε η Ελλάδα που έδωσε τον πολιτισμό σε όλους τους τώρα «τεχνολογικά προηγμένους» βαρβάρους. Ουδέν σχόλιο επί αυτού. Με ένα μαζικό κτύπημα στις πολυεθνικές αγροτικές εταιρείες όπως η Monsanto, Bayer, και η Dow, πέρασε ένα νόμο που απαγορεύει τις γενετικά τροποποιημένες τροφές οπουδήποτε μέσα στην χώρα για δέκα χρόνια, έως ότου ξανά εξετασθεί το θέμα.

Η ολομέλεια του Κογκρέσου του Περού πήρε την απόφαση παρά την κυβερνητική πίεση για τις Γενετικά Τροποποιημένες Τροφές, κυρίως χάρις στην πίεση των αγροτών που απαρτίζουν την Parque de la Papa στό Cusco. Μία κοινότητα 6.000 ανθρώπων που αντιπροσωπεύουν τις έξι αγροτικές κοινότητες της χώρας. Ανησυχούν ότι η εισαγωγή των GMO θα καταστρέψει τα τοπικά είδη του Περού, όπως το γιγάντιο λευκό καλαμπόκι, το ρόζ καλαμπόκι και φυσικά τα διάσημα είδη των Περουβιανών πατατών. Δέστε την δεύτερη εικόνα. Ο Anibal Huerta, ο πρόεδρος της Αγροτικής Επιτροπής του Περού, είπε ότι η απαγόρευση χρειαζόταν για να αποφευχθεί ο κίνδυνος από την βιοτεχνολογία.


Ενώ η απαγόρευση θα κόψει την εισαγωγή των GMO στην χώρα, ένα τεστ που διεξήχθη από την Περουβιανή Ένωση Καταναλωτών την χρονική στιγμή πού ελήφθη η απόφαση της απαγορεύσεως, απέδειξε ότι 77% των προϊόντων των σουπερμάρκετ έδειξαν μόλυνση από GMO. Η έρευνα έδειξε κάτι που υποπτεύονταν από καιρό. Οι τροφές GMO είναι στα ράφια και ο κόσμος τα παίρνει σπίτι του και τα τρώει χωρίς να γνωρίζει τίποτα. Τα GMO είναι τόσο διαδομένα στην Αμερικανική ήπειρο ώστε είναι σχεδόν αδύνατον να μπλοκαριστούν μέσω της γύρης ή σαν επεξεργασμένες τροφές.

Αλήθεια, εσείς ξέρετε τι τρώτε από τα σουπερμάρκετ;;; Εφόσον τρέφεστε από τα σουπερμάρκετ και όχι με προϊόντα από το χωριό σας χωρίς λιπάσματα, φυτοφάρμακα η από βιολογικά (μην μου πείτε πάλι ότι είναι ακριβά), ξέρετε σε τι σας μεταλλάσουν;;;;; (Μυστική Ανθρώπινη Εξέλιξη. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!)

Διάβασε ακόμη σχετικά άρθρα


Ο κρεατοφάγος είναι νεκρός, σαν το νεκρό κρέας που τρώει.

Ο άνθρωπος που είναι κρεατοφάγος είναι νεκρός, σαν το νεκρό κρέας που τρώει. Ο Ιπποκράτης είπε “Είμαστε ό,τι τρώμε”, όσοι λοιπόν τρώτε νεκρό μαγειρεμένο κρέας αλλά και τα παράγωγα του είστε νεκροί. Αυτό δεν σας το λέει ο διατροφολόγος σας (άλλο φρούτο νέο-ηλίθιο ετούτο), ούτε η τηλεόραση το λέει, ούτε ο πνευματικός σας θα σας το πει όχι γιατί δεν ξέρει, αλλά γιατί δεν είναι πνευματικός.

Όμως οι Πνευματικοί άνθρωποι από κάθε γωνιά της γης αυτό λένε. Το μαγειρεμένο κρέας είναι νεκρό, ωμό ο άνθρωπος δεν μπορεί να το φάει, αλλά τρώει τυρί, γάλα, αυγά… επεξεργασμένα και νεκρά. Το κρέας περιέχει αίμα και όποιος τρώει τροφές αίματος είναι υπανθρωποειδές και όχι άνθρωπος. Εξελίσσεται από άνθρωπος σε κάτι κατώτερο, σε κάτι άλλο και παύει να είναι άνθρωπος. Αυτό αν το θυμάσαι όταν κάθεσαι μπροστά σε μια καλοψημένη μπριζόλα σαν βαμπίρ. Διάβασε λοιπόν τι είπαν οι Πνευματικοί άνθρωποι και δράσε ανάλογα.


H καλύτερη επιλογή τροφών

Εάν θέλεις να δεις πώς ήταν η τροφή σου χθες, κοίτα το σώμα σου σήμερα. Εάν θέλεις να δεις πώς θα είναι το σώμα σου αύριο, κοίτα την τροφή σου σήμερα. Yajurveda. Αν σας ρωτούσαν τι σχέση έχει ο λιναρόσπορος με εσάς, τι θα λέγατε; «Προφανώς καμία», θα απαντούσατε γελώντας, στην αιφνιδιαστική και αλλοπρόσαλλη ερώτηση. Αλλά ο λιναρόσπορος είστε εσείς οι ίδιοι.


Η Ασθένεια Δεν Υπάρχει

Όλοι οι επιστήμονες, άλλοι φανερά και άλλοι κρυφά, ανάλογα με το από ποιον πληρώνονται, λένε πλέον πως όλες οι διαταραχές ακόμη και τα λεγόμενα ατυχήματα, είναι ψυχοσωματικές. Ότι ο ψυχισμός εμπλέκεται με κάποιον τρόπο, που δεν είναι ακριβώς γνωστός, στην αιτιολογία των ποικίλων αστοχιών του συστήματος αντίστασης. Το εκπληκτικό δεν είναι αυτές οι αστοχίες του συστήματος αντίστασης, αλλά ότι το σύστημα αντίστασης λειτουργεί τόσο καλά.


Καρκίνος Μαστού και η Ροζ Κορδέλα

Γάλα ή Δηλητήριο..?

Αλκμαίων ο Κροτωνιάτης

Τι Πρέπει να Τρώμε για να Έχουμε Καλή Υγεία;

Ποιες Είναι οι Κατάλληλες Τροφές για τον Άνθρωπο; Η πρώτη ερώτηση είναι ποια τροφή είναι κατάλληλη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο άνθρωπος είναι βασικά καρποφάγος, δεν βόσκει χόρτα ούτε τρώει θηράματα. Ο «Κήπος της Εδέμ» τον θέλει καρποφάγο. Η εκδίωξη του από τον «Παράδεισο» τον εξαναγκάζει να γίνει παμφάγος να μάθει να συντηρεί τις τροφές, όμως και παράλληλα ν΄ αρρωσταίνει σωματικά και ψυχικά.

Η βασική τροφή του ανθρώπου είναι τα φρούτα, οι καρποί και οι βλαστοί. Η τροφή πρέπει επίσης να είναι σχετική με τις κλιματολογικές συνθήκες, γιατί η τροφή θερμαίνει, ψύχει το σώμα μας και γενικά πρέπει να το βοηθάει να αντιμετωπίσει τις καιρικές συνθήκες στις οποίες επιβιώνει.Πηγή : Terra Papers

Αρθρογράφος : Anonymous ~ Να 'χεις το Νού σου

Το Άρθρο Το Περού Απαγόρευσε για Δέκα Χρόνια τις Γενετικά Τροποποιημένες Τροφές!!! δημοσιεύθηκε απο την/τον Anonymous τη/ν Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012. Άφησε αν θές το σχόλιο σου. Υπάρχουν 0 Σχόλια: δημοσιευμένα στο Άρθρο :Το Περού Απαγόρευσε για Δέκα Χρόνια τις Γενετικά Τροποποιημένες Τροφές!!!
 
:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Best Blogger TipsΕπιλογές - Προσθέστε εικόνες και επεξεργαστή τε το μήνυμά σας με τις εξής εντολές.

Εικόνα - [im]εικόνα εδω[/im]
Χρώματα - [co="red"]κείμενο εδω[/co] - Αλλάξτε το red-κόκκινο στο χρώμα που θέλετε.
Κυλιόμενο κείμενο - [ma]κείμενο σας εδώ[/ma]