Deros και Teros Το Μυστήριο του RICHARD SHAVER

|
Ένας Αμερικανός σημαντικός άνθρωπος του μεσοπόλεμου που ενώ δούλευε σαν εργάτης συγκολλήσεων,
άρχισε να ακούει φωνές από τα έγκατα της Γης.
Το ερεύνησε και βρήκε απίστευτα πράγματα τα όποια δημοσίευσε στο Amazing Stories.
O ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟΣ πολιτισμός είχε αναπτύξει διαστημικά ταξίδια. Ταυτόχρονα ανακάλυψαν ότι ο Ήλιος μας έχει και άλλες ακτινοβολίες που ακόμα δεν έχουν ανακαλυφθεί, οι οποίες μας μειώνουν την ζωή όπως την ξέρουμε. Έτσι οι περισσότεροι έφυγαν και κάποιοι μείνανε κάτω από την Γη με τεράστιες εγκαταστάσεις και άφθαρτα μηχανήματα. Οι περισσότεροι εκφυλίστηκαν κάνοντας συνεχώς χρήση των μηχανημάτων Σεξουαλικής Αναζωογόνησης (για όποιους νομίζουν πως το σεξ έχει ίχνος πνευματικότητας σε οποιαδήποτε μορφή του, θα επανέλθω ) Αυτούς τους εκφυλισμένους τους ονόμασεDeros (από το Detrimental Robots λόγω της κτηνώδους συμπεριφοράς τους) και τους εναπομείναντες φυσιολογικούς Teros.
Oι Deros Ελληνικά Δέρος εξ ου και Δεροβούνι (στο βουνό Δίδυμο στην Αργολίδα, στην Ανάβυσσο, στο Σαρακηνό στην Μαγνησία κλπ, είναι οι ΣΑΤΥΡΟΙ, ΣΕΙΛΗΝΟΙ, ΠΑΝΕΣ (σωστή η Ελληνική Μυθολογία). Φυσικά υπάρχουν και σήμερα σε τεραστίους αριθμούς και απαγάγουν κυρίως γυναίκες, όπου οι δύστυχες έχουν μέγιστη διάρκεια ζωής μιας εβδομάδος στα χέρια τους.
Αναφέρω, για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται το τι γίνεται γύρω του, ότι αν είναι ευαίσθητος τους νοιώθει, κυρίως κάτω από βουνά (και όχι αποκλειστικά) αυτά με θαμνώδη βλάστηση. Επίσης μπορεί να ακούσει -με την αιθερική ακοή-  ένα συνεχή σαματά, σαν κάποιοι να μεταφέρουν συνεχώς έπιπλα.  Οι σοφοί άνθρωποι γνωρίζουν -και μας μετέδωσαν- ότι η γη είναι ένα ον που διαθέτει συνείδηση, σε ένα επίπεδο όμως που είναι κάτι παραπάνω από ακατανόητο για εμάς. Όντας ζωντανή και με συνείδηση, η γη παράγει ενέργεια, την οποία οι σοφοί αντιλαμβάνονται ως φωτεινές γραμμές.
Ένας ιερός τόπος ή τόπος δύναμης είναι μια περιγραφή που δίνεται σε μια δέσμη ενεργειακών γραμμών. Πρόκειται δηλαδή για ένα κέντρο απ’ όπου η ενέργεια πηγάζει με φυσικό τρόπο από τη γη, όπως το νερό που αναβλύζει από την πηγή. Στις περιοχές διαμονής των Deros αυτές οι ενεργειακές γραμμές είναι ολοφάνερα (για όποιον μπορεί να δει τις ενέργειες) κατεστραμμένες και απομακρυνόμαστε άμεσα. Διάβασε σχετικά . Los Voladores Carlos Castaneda’s
Ο Shaver ανακάλυψε και πολλά άλλα ενδιαφέροντα και μυστήρια. Όπως τα Rock Books συγκεκριμένες πέτρες που σπάζοντας τις η πριονίζοντας τις, έβρισκε σκηνές από την καθημερινή ζωή των ανθρώπων πριν φύγουν και πριν τον Μεγάλο Κατακλυσμό. Έχετε δει τις φωτογραφίες από τις βυθισμένες Υπερμοντέρνες Τεράστιες Πολιτείες στον Ατλαντικό που είχα αναρτήσει στην παλιά www.miastala.com
Κάνε κλικ στις εικόνες να τις δεις μεγάλες

Ο Richard Sharpe Shaver (γεννήθηκε 8 Οκτωβρίου, 1907 στο Berwick, της Pennsylvania – πέθανε τον Νοέμβριο του 1975 στο Summit, στο Arkansas) ήταν ένας Αμερικανός συγγραφέας και καλλιτέχνης.
Παρατηρήστε προσεκτικά τις εικόνες των πέτρινων βιβλίων του Shaver. O Richard Sharpe Shaver πέθανε πριν 37 χρόνια. Δεν ήταν ποτέ διάσημος με την συνήθη έννοια του όρου. Αλλά το «μυστήριο Shaver” και τα «πέτρινα βιβλία» του ήταν κάποτε καυτά θέματα συζήτησης σε ορισμένους παράξενους κύκλους. Αυτό βέβαια γινόταν παλιά και ο Shaver έπρεπε να είναι ξεχασμένος τώρα. Παραδόξως παρέμεινε ζωντανός και μάλιστα σε ένα μη αναμενόμενο χώρο, αυτόν της τέχνης.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως καλλιτέχνης. Λόγω της κρίσεως της δεκαετίας του 30 κατέληξε σαν συγκολλητής στο Briggs Auto Body Plant. Εκεί άρχισε να έχει σοβαρά προβλήματα στην δουλειά του. Άρχισε να ακούει φωνές. Στην αρχή μόνον όταν συγκολλούσε αλλά όλο και πιο συχνά. Οι σκέψεις των εργαζομένων αντηχούσαν μέσα στο κεφάλι του.
Ακόμη χειρότερα άρχισε να ακούει υπόγεια χαιρέκακα όντα που έκαναν φρικτά βασανιστήρια. Απέκτησε κακή φήμη μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο σαν συγγραφέας αμφιλεγόμενων ιστοριών που δημοσιεύονταν σε περιοδικά επιστημονικής φαντασίας (κυρίως στο Amazing Stories), στις οποίες ισχυριζόταν ότι είχε προσωπική εμπειρία από ένα πανάρχαιο πολιτισμό που είχε φανταστική τεχνολογία σε σπηλιές κάτω από την γη.
Η αμφισβήτηση πήγαζε από τους ισχυρισμούς του Shaver και του εκδότη του Ray Palmer, ότι τα γραπτά του Shaver αν και παρουσιάζονταν ως επιστημονική φαντασία, στην πραγματικότητα ήταν αληθή. Οι ιστορίες του Shaver προμοτάρονταν από τον Ray Palmer ως το «μυστήριο Shaver»
Κατά την διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών της ζωής του ο Shaver αφιερώθηκε στα «πέτρινα βιβλία» πέτρες που πίστευε ότι είχαν δημιουργηθεί από ανεπτυγμένες αρχαίες φυλές και είχαν αποτυπωθεί με κατανοητές εικόνες και κείμενα. Παρήγαγε πίνακες βασισμένους στις πέτρινες εικόνες και φωτογράφιζε τα πέτρινα βιβλία εκτενώς. Μετά τον θάνατο του απέκτησε μια φήμη σαν καλλιτέχνης και οι πίνακες του και οι φωτογραφίες του εκτέθηκαν στο Los Angeles, στην New York και αλλού.
Σύμφωνα με τις σημειώσεις του Bruce Lanier Wright , ο Shaver άρχισε να παρατηρεί ότι ένα από τα συγκολλητικά πιστόλια στην δουλειά του «λόγω κάποιου φρικτού συντονισμού του πηνίου» του επέτρεπε να ακούει τις σκέψεις των ανδρών που δούλευαν μαζί του και γύρω του. Πιο τρομακτικό ήταν όταν έλαβε το τηλεπαθητικό αρχείο μιας διαδικασίας βασανισμού που πραγματοποιούταν από κακόβουλα όντα σε βαθιές τεράστιες σπηλιές μέσα στην γη».
Φυσικά ο Shaver παραμένει ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα άτομα στον χώρο της επιστημονικής φαντασίας, όπως όλοι όσοι ασχολήθηκαν με αυτόν τον παράξενα μυστήριο χώρο.
Πίσω από τη διδασκαλία κάποιου –όποιου- θέματος, κρύβεται η πεποίθηση ότι πρέπει να κεντριστεί πρώτα ο νους. Από τη στιγμή που ο νους γίνει περίεργος για κάτι, η επιμονή μπορεί να ανοίξει ενεργειακές πόρτες που κάνουν δυνατή την άμεση συμμετοχή. Αυτό ίσως φαίνεται μυστηριώδες και αινιγματικό, είναι όμως μόνο η επιφάνεια. Όμως αν θέλετε ψάξτε το θέμα και να έχετε προσωπική άποψη επί των γραφομένων, αντί να κάθεστε μπροστά στο χαζοκούτι, περάστε μια βόλτα απ’ τα βουνά και ποιος ξέρει ίσως αντιληφθείτε μια άλλη πραγματικότητα πέρα από τα πολύτιμα ευρώ σας και την φοβερή κάρτα του πολίτη!


Terra Papers

Αρθρογράφος : John Crichton ~ Να 'χεις το Νού σου

Το Άρθρο Deros και Teros Το Μυστήριο του RICHARD SHAVER δημοσιεύθηκε απο την/τον John Crichton τη/ν Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012. Άφησε αν θές το σχόλιο σου. Υπάρχουν 0 Σχόλια: δημοσιευμένα στο Άρθρο :Deros και Teros Το Μυστήριο του RICHARD SHAVER
 
:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Best Blogger TipsΕπιλογές - Προσθέστε εικόνες και επεξεργαστή τε το μήνυμά σας με τις εξής εντολές.

Εικόνα - [im]εικόνα εδω[/im]
Χρώματα - [co="red"]κείμενο εδω[/co] - Αλλάξτε το red-κόκκινο στο χρώμα που θέλετε.
Κυλιόμενο κείμενο - [ma]κείμενο σας εδώ[/ma]