Ο θαυμαστός κόσμος του Don Juan Matus μέσα από μια γυναικεία οπτική!


Η πολύκροτη διδασκαλία του Δον Χουάν μας έχει γίνει γνωστή μέσα από τα βιβλία που έγραψε ο Κάρλος Καστανέντα. Η ομάδα των μάγων-πολεμιστών όμως, απαρτιζόταν εξίσου από ισάριθμα γυναικεία μέλη. Ένα από αυτά, η Florinda Donner, ανέλαβε να μας ξεναγήσει στον μαγευτικό κόσμο που οι ρίζες του χάνονται στους Ινδιάνους του Προ-Κολομβιανού Μεξικού. Μέσα απ’ το βιβλίο της «Μύηση στο Ονείρεμα» μας παρουσιάζει τη γυναικεία προοπτική στη μαγεία των αρχαίων Κεντρο-Αμερικανών παραδόσεων.
 

Απίστευτο βίντεο με Α.Τ.Ι.Α. απ το Discovery (05.1991) (+Slow Motion & Thermal Version)


 

A.T.I.A. 28.04.2012 Tiahuanaco, Bolivia


 

Ο άνθρωπος που θα γυρνούσε τον κόσμο φορώντας ένα σιδερένιο κράνος


Πως μπορεί κανείς να δεχτεί αμέτρητες προτάσεις γάμου ή να φτιάξει μια σημαντική περιουσία, χωρίς όμως να έχει κουραστεί ποτέ από την πραγματική δουλειά; Διαβάστε την ιστορία του Harry Bensley και θα δείτε.
 

Βιοκεντρισμός: Μια νέα θεωρία θεωρεί ότι ο θάνατος δεν είναι το τέλος


Φοβόμαστε το θάνατο. Τον φοβόμαστε γιατί βλέπουμε ότι εκείνοι που πεθαίνουν εξαφανίζονται και δεν επιστρέφουν ποτέ ξανά, φοβόμαστε επειδή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει "εκεί", κυρίως επειδή φοβόμαστε ότι δεν έχουμε πια καμιά σχέση με το σώμα μας, το οποίο πεθαίνει.
 

Globalism & Gov't Control - Joel Skousen (28.04.2012) (C2C am)


Joining John B. Wells, political scientist Joel Skousen provided his insights on globalism and a future nuclear war with Russia and China, economic issues and the flight of American businesses overseas, as well as domestic politics, loss of liberty, and the U.S. government's agenda of control.
 

Α.Τ.Ι.Α. 28.04.2012 Roma, Italia


 

Α.Τ.Ι.Α. 27.04.2012 Ciudad de México (Mexico City), Tijuana


 

Αγρογλυφικά 28.04.2012 Yarnbury Castle, Winterbourne Stoke, Wiltshire, UK


 

SOHO Lasco C2 – Giant UFO Analysis!


Something strange and unexplained, a UFO with an exceptional form and gigantic, was spotted by the Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) of NASA. See our previous post SOHO Lasco C2 – Giant UFO flying close to the Sun  

“ΕΓΩ”, ένα τέρας με 5.000 κεφάλια. Τι σκοπεύεις να κάνεις με δαύτα;


Παρατήρησε τον άνθρωπο-εγώ-τμητό, από τον τρόπο που περπατάει, που τρώει, που μιλάει, που στέκεται, που αναπνέει, που παντρεύεται, που ερωτεύεται, αγωνίζεται, πονάει, ζητάει, πεθαίνει. Από την σαπίλα των σκέψεων, των συναισθημάτων, των πράξεων του. Λέει «Εγώ» και πιστεύει, πως ο κόσμος πρέπει να του υποκλίνεται. «Έτσι είμαι Εγώ» «Εγώ θα πάω, θα κάνω θα φάω, θα πάρω, θα φέρω..» “Εγώ” και μόνο ένα ασήμαντο “εγώ”, ένα τέρας με 5.000 κεφάλια, είναι αυτό που συντηρεί και ενισχύει αυτόν τον κόσμο και τα ανθρωπάκια, φαντάσματα, που σέρνονται πάνω στο πρόσωπο της γης, όλων των δημιουργιών.
 

Παράλληλοι Κόσμοι. Προσωπική Εμπειρία από την Θεσσαλονίκη


Πριν από περίπου 2 μήνες έλαβα ένα σχόλιο στην ανάρτηση Οι ενεργειακοί τόποι της Ελλάδας από έναν ανώνυμο αναγνώστη της παράξενης Ελλάδας. Ποιο συγκεκριμένα το σχόλιο του έχει να κάνει με τον τόπο δύναμης νούμερο 111 στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης και μας αφηγείτε τα όσα θαυμαστά του συνέβησαν στον συγκεκριμένο χώρο και μάλιστα δύο φορές. Ευχαριστώ θερμά τον φίλο που μου εμπιστεύθηκε την εμπειρία του και την δημοσιεύω ως έχει.
 

Εξωγήινοι & Αρχαία Ελλάδα


‘Ενα ωραίο βίντεο με την συμμετοχή Παν.Παππά, Κων. Γεωργανά και άλλων ερευνητών , με πολλά ενδιαφέροντα θέματα από την εποχή που η τηλεόραση είχε ακόμα καλές εκπομπές .


 

Σχάση ή Σύντηξη;


Τον τελευταίο καιρό τα βλέμματα της επιστημονικής κοινότητας είναι στραμμένα προς τον τομέα της πυρηνικής σύντηξης. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε το ερευνητικό ινστιτούτο ITER το οποίο, μέσω του ερευνητικού σταθμού NIF κατόρθωσε να πετύχει την πολυπόθητη σύντηξη με έκλυση ενέργειας μεγαλύτερη απ’ τη δαπανηθείσα. Συγκεκριμένα, ξόδεψε 500 terawatt (περισσότερη ενέργεια απ’ όση κατανάλωναν εκείνη τη στιγμή όλοι οι Αμερικανοί) αλλά η ενέργεια που παράχθηκε ισοδυναμούσε με την κατανάλωση ενέργειας – στον ίδιο χρόνο- ολόκληρου του πλανήτη!
 

Ανακαλύφθηκε μια τεράστια δομή από δορυφόρους γαλαξίες: Μήπως οι συνοδοί του Γαλαξία μας θέτουν πρόβλημα για την σκοτεινή ύλη;

Το γαλαξιακό ζευγάρι UGC 9618 / VV 340, δύο σπειροειδείς γαλαξίες κατά την έναρξη της σύγκρουσης

Αστρονόμοι από το Πανεπιστήμιο της Βόννης έχουν ανακαλύψει μια τεράστια δομή από δορυφόρους γαλαξίες και αστρικά σμήνη να περιβάλλουν τον Γαλαξία μας, απλωμένα σε μια έκταση ενός εκατομμυρίου έτη φωτός. Η μελέτη αμφισβητεί την ύπαρξη της σκοτεινής ύλης, που είναι ένα σημαντικό τμήμα του καθιερωμένου μοντέλου για την εξέλιξη του σύμπαντος.

 

Music is life... : "Omnos"


Το τραγούδι μας γ' αυτη τη βδομάδα : 
Omnos απο τους Eluveitie
(Evocation I: The Arcane Dominion)

 

Megacatastrophes - Dr. David Darling / Open Lines (27.04.2012) (C2C am)


Filling in for George Noory, John B. Wells was joined for the entire program by British astronomer Dr. David Darling for a discussion about the strange 'megacatastrophic' ways the world could end. 

Οι ενεργειακοί τόποι της Ελλάδας.


Από την αρχαιότητα ο άνθρωπος επέλεγε να χτίσει τα ιερά των θεών που λάτρευε σε ιδιαίτερους τόπους που εξέπεμπαν μεγάλες ποσότητες διακριτής ενέργειας. Αυτή η ενέργεια που ερχόταν από τα έγκατα της γης, και έχει άμεση σχέση με τις γραμμές Λέυ, γινόταν ( και γίνεται) αισθητή από τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου, προσφέροντας κατά περίπτωση αισθήματα χαράς, λύπης, διαλογισμού, περισυλλογής, επαφής με το θείο και εν τέλει ψυχική ή σωματική ίαση. Γι αυτό το λόγο αυτοί οι τόποι δύναμης είναι διάσπαρτοι σε όλη την γη.
 

Α.Τ.Ι.Α. 04.2012 Cape Town, South Africa


 

Ονομαστικός κατάλογος των Αγγέλων κατά των Ενώχ


Σημείωση: Σίγουρα θα παρατηρήσετε πολλές αντιφάσεις σε αυτό το ευρετήριο, όπως επίσης και αρκετούς Αγγέλους να παρουσιάζονται επανειλημμένα σε διαφορετικές Ιεραρχίες και με διαφορετικές ιδιότητες. Αυτό συμβαίνει λόγω των αντιφάσεων στις Γραφές καθώς και τις διαφωνίες μεταξύ Εβραϊκής και Χριστιανικής θρησκείας. Προσπάθησα να δημιουργήσω ένα όσο το δυνατόν πιο κατανοητό και εύχρηστο ευρετήριο, μα δυστυχώς κάποιες αντιφάσεις δεν μπορούσα να τις παραλείψω μιας και θεωρούνται σημαντικές.


 

Φράουλες και μύρτιλλα «ασπίδα» για τον εγκέφαλο

Καθυστερούν την νοητική φθορά που συνοδεύει τη γήρανση κατά τουλάχιστον 2,5 χρόνια
Κοφτερό μυαλό μέχρι τα βαθιά γεράματα φαίνεται ότι χαρίζουν οι μυρωδάτες φράουλες και τα γευστικά μύρτιλλα, σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες


Η συχνή κατανάλωση φρούτων του δάσους όπως φράουλες και μύρτιλλα, καθυστερούν τη γήρανση του εγκεφάλου σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες.
 

Unexplained Booms, Bee Collapse, & Ancient Structures - Linda Moulton Howe / Project Camelot - Kerry Cassidy (26.04.2012) (C2C am)Investigative reporter Linda Moulton Howe's first segment dealt with the bizarre and still-unexplained metallic, jolting booms that have persisted into April 2012, including in three geographic locations from central Ohio to Tacoma, Washington, to San Diego County, California - all within a 24-hour period. In all three cases, there was no military confirmation of sound-barrier-breaking aircraft and no USGS evidence of seismic events. She interviewed several of the San Diego and Washington "earwitnesses." One in Lacey, Washington described the sound being like a metallic collision of railroad cars followed by rumbling. Linda also reported on another boom mystery which took place in England around the same time period that was associated with a jet and a UFO. Further details.
 

Serpentibus και Draconibus 1653


Ένα βιβλίο γραμμένο το 1653 από τον Ph.D. Joannes Jonstonus γεννήθηκε στο Szamotuły, 15 September 1603 – και πέθανε το 1675. Ήταν ένας Πολωνός φυσικός επιστήμων και γιατρός, καταγόμενος από την Σκωτσέζικη αριστοκρατία. Εξέδωσε διάφορα βιβλία Φυσικής Ιστορίας. Διάλεξα το Serpentibus και Draconibus το οποίο εκδόθηκε σε 100 αντίτυπα, με χρηματοδότηση από κάποιους ενδιαφερόμενους ! Για να το γράψει ταξίδεψε σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου κυρίως στην Ανατολική και στην Βόρειο Αφρική.
 

Α.Τ.Ι.Α. 25.04.2012 Pinebush, New York


 

Conversations with Dr. Steven Greer : CSETI Field Work Report (27.04.2012)


World Puja Network Show - April 27, 2012

- Conversations with Dr. Steven Greer -

REPORT ON THE MARCO ISLAND CE-5 CONTACT EXPEDITION
Guest: Emery Smith

Dr. Greer and Emery Smith discuss the field work experiences from the Marco Island CE-5 Expedition. Last year people at the Marco Island training were blown away by their experiences made even more amazing because they were so close to a populated area. On these expeditions Emery and Dr. Greer often have very unusual interaction with ETs through the magnetometers or other devices. Listen in to find out what has happened. 

Αγρογλυφικά 25.04.2012 Las Perdices "The Partridge", Argentina


 

Αγρογλυφικά 24.04.2012 Bosschenhoofd, Nederland


 

Είναι το Σύμπαν… Χαϊλάντερ;

Νέα μελέτη αναφέρει ότι ο Κόσμος ίσως είναι αθάνατος
To Σύμπαν ίσως «λάμπει» για πάντα


Δύο κοσμολόγοι στις ΗΠΑ έκαναν μια μελέτη καταλήγοντας σε δύο πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Οπως υποστηρίζουν το Σύμπαν δεν υπήρχε πάντοτε και γεννήθηκε μετά από κάποιο γεγονός, τη Μεγάλη Εκρηξη ή κάτι άλλο το οποίο δεν μπορούν να προσδιορίσουν. Επιπλέον αναφέρουν ότι το Σύμπαν πιθανώς να μην «πεθάνει» ποτέ, εξέλιξη που προβλέπουν οι πιο δημοφιλείς θεωρίες.
 

Η επίμονη ζωή

Αντεξε και εξελίχθηκε μέσα σε βροχή αστεροειδών και κοσμική ακτινοβολία
Ο κοσμικός βομβαρδισμός της Γης δεν εμπόδισε τη ζωή να επιβιώσει και να εξελιχθεί


Δύο νέες μελέτες έρχονται να επιβεβαιώσουν την παραδοχή ότι η ζωή είναι πολύ ανθεκτική και βρίσκει τρόπους για να συντηρείται και να εξελίσσεται. Η μια μελέτη αναφέρει ότι την εποχή που η ζωή μόλις είχε κάνει την εμφάνιση της η Γη βομβαρδιζόταν από πτώσεις μεγάλων αστεροειδών. Η δεύτερη αναφέρει ότι η ζωή όχι μόνο επέζησε αλλά συνέχισε να εξελίσσεται σε περιόδους που η Γη δέχτηκε πολύ ισχυρές δόσεις κοσμικής ακτινοβολίας.


 

Μια εικόνα όσο...100 δισ. πλανήτες

Εκπληκτική απεικόνιση του Γαλαξία από τη NASA
Η εικόνα των...100 δισ. πλανητών!


Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια καλλιτεχνική απεικόνιση του Γαλαξία η οποία βασίζεται στα ευρήματα μιας πρόσφατης μελέτης σύμφωνα με την οποία στο γαλαξία μας υπάρχουν περίπου 100 δισεκατομμύρια πλανήτες. Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Nature είναι προϊόν των τελευταίων ερευνών του προγράμματος PLANET (Probing Lensing Anomalies NETwork) στο οποίο συμμετέχουν επιστήμονες από όλο τον κόσμο συντονίζοντας τη λειτουργία πολλών επίγειων τηλεσκοπίων.
 

Παντζάρια για τρέξιμο-«αστραπή»

Η κατανάλωση του ζουμερού λαχανικού ενισχύει τις αθλητικές επιδόσεις
«Βόμβες» ενέργειας αποδεικνύονται τα γλυκά παντζάρια σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες


Τη συνταγή – στην κυριολεξία – για την ενίσχυση της ταχύτητας των δρομέων ανακάλυψαν αμερικανοί επστήμονες.

 

Α.Τ.Ι.Α. 26.04.2012 Россия (Russia)


 

Restoring U.S. - Charles Goyette / Occult & Secret Societies - James Wasserman (25.04.2012) (C2C am)In the first half, lecturer and commentator Charles Goyette spoke about the fractured American Dream, and how our freedom and prosperity can be restored. It's been 52 months since the recession began, and the worst may be yet to come, he warned. The median income of the American worker has fallen 12% for the college educated, and a staggering 47% for those with high-school educations. To restore freedom and prosperity in the US, a number of issues have to be confronted, he argued.
 

“Η Διδασκαλία της Αφυπνίσεως” Julius EvolaO Ιούλιος Έβολα υπήρξε ακέραιος στοχαστής και φιλόσοφος μιας πνευματικής παρακαταθήκης και ενός ηρωικού τρόπου ζωής στα πρότυπα των αρχαίων ευγενών πολεμιστών. Μιας ασκητικής διδασκαλίας, διαχωρισμένης με τον πλέον αυτάρκη τρόπο, από το μη – αυθύπαρκτο και αδρανές υλιστικό πνεύμα της σύγχρονης μαζικοποίησης, στρεφόμενης καθαρά προς ένα υπερβατικό κέντρο έξω και πέρα από την αιτιότητα και την αναγκαιότητα της εξαρτημένης δημιουργίας και καταστροφής. Το πνεύμα ενός Ολύμπιου, αξονικού νου ο οποίος ατάραχος και γαλήνιος φωτίζει σαν ήλιος τις πλάνες και τις ψευδαισθήσεις των απέραντων δημιουργιών και του κύκλου της ζωής.
 

Αριστοκρατία Julius Evola


…και τι πρέπει να ειπωθεί πάνω στο πρόβλημα της επιμόρφωσης (cultura). Χωρίς υπερβολή, εμείς πράγματι δεν υπερτιμάμε την επιμόρφωση. Αυτό που εμείς ονομάζουμε “κοσμοθέαση”, δεν βασίζεται στα βιβλία, είναι μια εσωτερική μορφή που μπορεί να είναι πιο ακριβής σ’ ένα άτομο χωρίς ειδική επιμόρφωση, παρά σ’ έναν “διανοούμενο” και σ’ ένα συγγραφέα.
 

Το "Κάλεσμα" του Bigfoot


Ηχογραφημένο το Σεπτέμβριο του 2011, ενώ ήμουν για κάμπινγκ στον ποταμό Saco λίγο έξω από το  Conway στο New Hampshire . Αν και δεν πιστεύω στο Bigfoot, πολλοί μου έχουν πει ότι αυτό είναι που ακούγεται. Αποφάσισα να το δημοσιεύσω και ίσως κάποιος που μπορέσει να αναγνωρίσει τον ήχο καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

 

Ο Μεγαλοπόδαρος (Bigfoot, Sasquatch)


Το πλέον διάσημο πλάσμα της Κρυπτοζωολογίας είναι ο τύπος του πιθηκόμορφου ογκώδους όντος το οποίο ζει σε δασικές και ορεινές περιοχές σε διάφορες περιοχές σε όλο τον κόσμο. Σε κάθε μέρος που εμφανίζεται γίνεται θρύλος και παίρνει και διαφορετικό όνομα. Στα Ιμαλάια ονομάζεται Yeti, στα Βραχώδη Όρη λέγεται Bigfoot και στην βόρεια Αμερική Sasquatch. Στις περιοχές που εμφανίζεται έχει γίνει θρύλος και φόβητρο για μικρά παιδιά και μεγάλους. ¨Θα σε πάρει το Yeti¨ απειλούν οι μανάδες τα παιδιά τους σε ένα χωριό των Ιμαλαΐων. Αυτά τα ανθρωπόμορφα όντα εμφανίζονται σε περιοχές του πλανήτη με έντονη βλάστηση και αχανείς εκτάσεις οπού μπορούν να κρύβονται, όπως είναι η Σιβηρία και οι χιονισμένες βουνοπλαγιές των Ιμαλαΐων. Οι εμφανίσεις αυτών των όντων είναι αρκετές.
 

April 2012 Fireball Roundup + New Footage from Brazil


I'm betting with my luck that another fireball or two will happen before April is over and my roundup will be incomplete :P We ShaLL seEeE.
 

«Παγοπόλεμος» στο δακτυλίδι F του Κρόνου

Το Cassini κατέγραψε εντυπωσιακές συγκρούσεις παγωμένων αντικειμένων
Μέσα στον κύκλο εικονίζεται ένα μίνι-τζετ. Το φαινόμενο κατέγραψε το Cassini στο δακτύλιο F του Κρόνου. Eνα εντυπωσιακό κοσμικό φαινόμενο εντόπισε και κατέγραψε το διαστημικό σκάφος Cassini που εξερευνά τον Κρόνο και τα φεγγάρια του τα τελευταία οκτώ χρόνια. Εντόπισε μεγάλα «παγάκια» να κινούνται στον εξωτερικό και πιο περίεργο δακτύλιο του Κρόνου, τον δακτύλιο F. Τα παγωμένα αντικείμενα συγκρούονται με τον δακτύλιο δημιουργώντας κοσμικές «ουρές» μήκους δεκάδων χιλιομέτρων. 

Bigfoot & The Beast of Boggy Creek - Steven Streufert, Lyle Blackburn / Strange Surgeries - Dr. Tony Youn (24.04.2012) (C2C am)


In the middle two hours, scholar of Bigfoot history, Steven Streufert, shared history and analysis of the mysterious creature. He runs a used and antiquarian bookshop (specializing in "Sasquatchiana") in Willow Creek, California, considered the heart of the historic "Bigfoot Country,"-- the location is near where giant tracks were found in 1958, and "Bigfoot" subsequently became a household word. Willow Creek is also near where the famed Patterson-Gimlin film was shot in 1967, and Streufert has been involved in the Bluff Creek Film Site Project, which has traced the exact location of where Patterson filmed, in order to verify details about the creature, and its environment. He also participates in a Facebook group that seeks to promote the spirit of rational thinking and evidence-based Bigfoot research (in reaction to some of the more fantastical, insubstantial, or promotion-based claims made about the creature).
 

SOHO Lasco C2 – Giant UFO flying close to the Sun (24.04.2012)


An unusually shaped, giganticUFO was spotted on the Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) – April 24, 2012.
 

"Τελευταία Έξοδος": Τα πιο περίεργα αίτια θανάτου της ανθρωπότητας σε αριθμούς


Υπάρχουν περισσότεροι από 3.000 τρόποι να πεθάνει κανείς, σύμφωνα με τα πιστοποιητικά θανάτου. Εκτός από τους πιο συνηθισμένους όμως, υπάρχουν και κάποιοι που πραγματικά μας εκπλήσσουν! Το Cosmo.gr μελέτησε το βιβλίο "Τελευταία Έξοδος, μια εγκυκλοπαίδεια του θανάτου" και παρουσιάζει σε νούμερα τα πιο περίεργα αίτια θανάτων που έχουν καταγραφεί ποτέ.
 

Πολιτική Βραχυβιότητας


Έως το 1924 οι ηλεκτρικοί λαμπτήρες διαρκούσαν 2500 ώρες . Τότε δημιουργήθηκε ένα καρτέλ μεγάλων εταιρειών κατασκευής λαμπτήρων ( ο ΦΟΙΒΟΣ ) που υποχρέωσε όλες τις εταιρείες να κατασκευάζουν λαμπτήρες που θα ζουν 1000 ώρες το ανώτερο. ‘Έβαζαν και πρόστιμο στις εταιρείες που ξεπερνούσαν το όριο ! Σε έναν πυροσβεστικό σταθμό των ΗΠΑ υπάρχει ένας ηλεκτρικός λαμπτήρας που φέγγει συνεχώς πάνω από 100 χρόνια. Κατασκευάστηκε σε ένα μικρό εργοστάσιο του Οχάϊο τον 19ο αιώνα. Μετά το 1924 κατατέθηκαν πατέντες για διαφόρων ειδών λαμπτήρες. Ένας από αυτούς θα διαρκούσε 100.000 ώρες ( 11 ώρες ημερησίως για 25 χρόνια ! ). Καμία βιομηχανία δεν τον κατασκεύασε.
 

Το γάλα σόγιας «θωρακίζει» το ήπαρ

Προστατεύει από την επικίνδυνη συσσώρευση λίπους

Η πρωτεΐνη σόγιας βοηθά στην επιδιόρθωση του μονοπατιού του ήπατος που σχετίζεται με την διάσπαση του λίπους, σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες


Το γάλα σόγιας δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη ή σε χορτοφάγους. Σύμφωνα με νέα επιστημονικά ευρήματα αποτελεί αποτελεσματική «ασπίδα» ενάντια στην επικίνδυνη συσσώρευση λίπους στο ήπαρ.
 

The World Tomorrow - Episode 2 : Slavoj Zizek & David Horowitz


Slavoj Zizek and David Horowitz are the guests for the second episode of Julian Assange's interview show, "The World Tomorrow". "Intellectual superstar" Slavoj Zizek is a philosopher, psychoanalyst and cultural commentator. David Horowitz is a renowned stalwart of hardline conservative American political thought and an unrepentant Zionist.

The tone of the conversation between Zizek, Horowitz and Assange alternated between combative, personal and good-humoured. The topics covered jumped backwards and forwards at a wildfire pace, to include Palestinians and Nazis, Joseph Stalin and Barack Obama, the decline of Europe and the tension between liberty and equality, amongst many others.

 

The World Tomorrow - Episode 1 : Hassan Nasrallah


Hezbollah urged the Syrian opposition to engage in dialogue with Assad's regime, but they refused. Hezbollah leader Sayyid Nasrallah confirmed this in his first interview in 6 years, the world premiere of Julian Assange's 'The World Tomorrow' on RT. 


 

The World Tomorrow - Premiere : Julian Assange


The wait's nearly over until one of the most anticipated shows of the year premieres on RT. The world's chief whistleblower, Julian Assange, will come face to face with those making the headlines, while being kept under house arrest in Britain. RT's correspondent Laura Smith quizzed Assange about the details of his new program.

 

Oil Secrets - Dr. Jerome Corsi / Creativity - Tina Seelig (23.04.2012) (C2C am)


In the first half, author Dr. Jerome Corsi discussed how Nazi chemists developed a series of equations during WWII which demonstrated that oil can be formed synthetically. Known as the Fischer-Tropsch equations, they indicated that the mixture of hydrogen and carbon with various catalysts under intense pressure and heat, produced hydrocarbons-- such as what is made in the mantle of the Earth on an ongoing basis, he explained. It doesn't take dead plants or animals, dinosaurs, plankton, algae or former living matter to produce oil, and the Nazis understood this, he continued, adding that some of their scientists were brought over to the US during Operation Paperclip to continue their research after the war.